SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Harold Lloyd - Lyhytelokuvat - The Short Films - DVD

Klassikot vuodelta 1918 pääosissa Harold Lloyd ja Mildred Davies.

Sisältää lyhytelokuvat: 
Kummitusjahti (Haunted Spooks), The Non Stop Kid , Two Gun Gussie, I´m on My Way, Ring Up the Curtain, Eipäs tyrkitä (Dont Shove), His Royal Slyness 
Elokuvat on tuottanut Rolin Film Company ja julkaissut Pathe Film Exchange 
Usein unohdetaan, että Harold Lloyd oli lähes koko 1920-luvun ajan kaikista valkokankaan koomikoista suosituin ja taloudellisesti menestynein. Vaikka Charlie Chaplin tienasi enemmän kullakin elokuvallaan, hän ei ollut läheskään yhtä tuottelias kuin Lloyd. Suosionsa huipulla Lloyd teki kaksi uutta elokuvaa joka vuosi. Chaplin tuotti uuden elokuvan joka toinen tai neljäs vuosi. Lloydin menestyksen salaisuus saattoi piillä hänen roolihahmossaan: hän oli oikeassa paikassa oikean hahmon kanssa oikeaan aikaan. Hänen silmälasipäinen roolihahmonsa erottui tarkoituksella fyysisesti äärimmäisyyksiin menevistä mykän elokuvan kauden klovneista. Kun muut koomikot luottivat viiksiin, erikoiseen vaatetukseen ja suuripiirteiseen elehdintään, Lloydin silmälasipäinen hahmo oli kärkevän normaali: vilpitön, viaton, rehti ja sympaattinen. Vasta kun jotakin ikävää tapahtui, hahmo kehitti itselleen odottamatonta energiaa ja kekseliäisyyttä. Olemalla normaali Lloyd saavutti kaksi asiaa: hän erottui muista vähemmän todentuntuisista koomikoista ja yleisön oli helppo samaistua hänen hahmoonsa. Lloyd muistutti yleisöään paljon enemmän kuin muut koomikot. Ja kun Lloyd ylitti ylitsepääsemättömiä esteitä tavoitteensa saavuttaakseen, yleisö ei hurrannut ainoastaan hänelle, vaan myös omille mahdollisuuksilleen. Vilkkaalla 1920-luvulla Lloydin näytä niille -asenne ja tavallisen ihmisen sankaruus sopi täydellisesti yleisön unelmiin. 
Lloydin alkutaival ei ollut kovin rohkaiseva. Lapsena hän liikkui kaupungista toiseen vailla kunnon juuria. Menestyttyään hieman lavaesiintyjänä Lloyd yritti onneaan Hollywoodissa työskennellen sekä Edisonilla että Keystonella. Sitten hänen ja Hal Roachin yhteistyö sai alkunsa ja heidän ensimmäinen menestysteoksensa oli Lonesome Luke -sarja. Lloyd teki tusinan verran kyseisiä elokuvia - uuden joka viikko - mutta harva niistä jäi henkiin. Lloydin hahmo oli Chaplinin hahmon vastakohta: kun Chaplinin kaikki vaatteet olivat liian suuria, Lloydin olivat liian pieniä. Lloyd käytti jopa samanlaisia peruslavasteita ja tilanteita kuin Chaplin elokuvissaan. Mutta Lloyd ei tyytynyt tilanteeseen. Kymmenien kaksikelaisten elokuvien jälkeen hän kehitti silmälasipäisen hahmonsa ja otti taloudellista takapakkia siirtyessään takaisin yksikelaisten pariin. Roach piti häntä hulluna, mutta Lloydin vaistot olivat oikeassa. Näissä yhden ja kahden kelan komedioissa ollaan aikakaudella, jolloin Lloyd vasta hioi silmälasipäistä hahmoaan. Luvassa on loistavaa koomisten tilanteiden rakentelua ja ensimmäisiä merkkejä kehitteillä olevasta henkilöhahmosta. Kun Lloyd teki elokuvan HAUNTED SPOOKS, suurin osa rakennuspalasista oli koossa. Hän tarvitsi vain hieman lisää aikaa syventääkseen tarinankerrontaansa ja jalostaakseen vitsejään vielä pidemmälle ennen kuin hän teki loistavimmat elokuvansa: GRANDMAS BOY, THE FRESHMAN, THE KID BROTHER ja ehkä kuuluisimman elokuvansa SAFETY LAST - varsinaisen jännityspillerin, joka sisälsi pitkän, hulvattoman ja hiuksia nostattavan pilvenpiirtäjään kiipeämiskohtauksen.

Näyttelijät
Harold Lloyd
Mildred Davies

Kesto
114 min

Teksti
Ei tekstiä

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

D39

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 18 vrk 19 h 41 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 18 vrk 19 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.