Kuvaus

Dvd - Jadesoturi - Antti Jussi Annila -elokuva 2006

Toimintaelokuva vuodelta 2006 ohjaus Antti Jussi Annila pääosissa Tommi Eronen ja Markku Peltola.

Jadesoturi on tarina muinaisesta kiinalaisesta soturista Sintaista (Tommi Eronen), seppä Seng-Pun, Sammon takojan, pojasta. Sintai on saanut syntymässään tehtävän taistella demonia, Loviattaren viimeistä poikaa, vastaan; demoni on ryöstänyt Sammon ja on tekemässä siitä porttia helvettiin. Sintai kuitenkin siirtää kohtalon hänelle määräämää tehtävää saadakseen uuden tilaisuuden rakastamansa naisen (Zhang Jingchu) kanssa. Tilaisuus aukeaa usean sielunkierron jälkeen kaukaisessa paikassa ja ajassa; nykyajan Suomessa.

Seppä Kai Pelkonen (Tommi Eronen) on rakentanut pajansa suolle, eristyksiin kaupungista, jossa aikoinaan asui rakkaansa (Krista Kosonen) kanssa. Kalevala-tutkija Olavi Berg (Markku Peltola) löytää muinaisen rautaliippaan suohaudasta, joka johdattaa hänet Kain luokse.

Lippaan kirjoituksen mukaan sen saa avata vain Seppä Ilmarisen poika, mutta vasta sitten, kun kaikki toivo on mennyt. Rakkaustarina, joka alkoi tuhansia vuosia sitten, syttyy uudestaan menneisyyden aukaistessa nykyajan arvoitukset. Jotta Kai voi saada rakkaansa takaisin, hänen on kohdattava kohtalonsa, jota hän on yrittänyt paeta elämästä toiseen.

TRAILERI

Kesto: 101 min

Ääni: Suomi, Kiina

Tekstitys:  Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Englanti

Levyn kunto hyvä ............ toimii kuin junan vessa :)

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kohde lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 6 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 22 vrk 6 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.