Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Dvd - Pokémon - Master Quest - Ystävät kilpasilla 1997

Anime vuodelta 1997

YSTÄVÄT KILPASILLA. Ash ja Gary ovat olleet kilpakumppaneita pienestä pitäen. Hopeaturnaus jatkuu ja ensimmäiseksi ottelevat Nidoqueen ja Tauros, sitten Magmar ja Heracross. Uusia Pokémon -ottelijoita tulee lisää, mutta voittajaa ei löydy?

TAISTELUA KUUMIMMILLAAN. Lopulta jokaisella kouluttajalla on jäljellä vain yksi Pokémon. Vuorossa ovat Ash ja Charizard vastaan Gary ja Blastoise. Kun Blastoise ottaa käyttöön kaikki temppunsa, Charizard joutuu turvautumaan yksittäisiin vastaiskuihin.

LEIKKIÄ TULELLA. Ratkaisun hetkellä Ash tarvitsee luotettavan ystävänsä, väsyneen mutta uskollisen Pikachu -pokemonin apua. Pikachu selviää ensimmäisestä vastustajastaan - Kecleon on helppo pala, mutta sen seuraaja Sneasel antaa varoituksen merkit. Ash pelkää, että tulossa on lisää tuntemattomia Pokémon hahmoja, joita hän ei ole ennen nähnyt.

TRAILERI

Kesto: 64 min

Ääni: Suomi

Tekstitys:

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Levyn kunto hyvä ............ toimii kuin junan vessa :)

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kohde lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2018 16:19

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.