Kuvaus

Rööperi (2009)

 

Ohjaaja: Aleksi Mäkelä

muovit päällä

K - 15

Kesto: 2h 9min

 Samuli Edelmann … Tomppa Sjöberg   Peter Franzén … Krisu Teräsvuori   Pihla Viitala … Monika Sjöberg   Kari Hietalahti … Kari   Juha Veijonen … Koistinen   Jasper Pääkkönen … Korppu   Kristo Salminen … Arska Bergström   Pekka Valkeejärvi … Uki Kukkamaa   Hiski Grönstrand … Pera   Tommi Rantamäki … Sale   Santeri Kinnunen … Teukka Lahtinen   Kalle Holmberg … Lindström   Leena Uotila … Tompan äiti   Pirkko Mannola … Tyyne   Axel Weide … Krisu 10 v.   Ville Tiihonen … Krisun isän ampuja   Armi Toivanen … Krista   Maria Heiskanen … Marja   Aija Pahkala … Jaana 16 v.   Matti Onnismaa … vankilanjohtaja   Petri Manninen … Natsi-Heka   Toni Wahlström … Romppanen   Jouko Klemettilä … talonmies   Timo-Pekka Luoma … vartiopäällikkö   Tero Jartti … ryöstäjä   Maria Järvenhelmi … pankkivirkailija   Tommi Raitolehto … Turun Jukka   Tommi Korpela … Ukin mies (poisleikattu)   Timo Torikka … humalainen Rööperissä   Ville Myllyrinne … kiinteistönvälittäjä   Kimmo Taavila … postimies   Hannu-Pekka Björkman … pankinjohtaja   Santtu Karvonen … humalainen jouluna   Lotta Lindroos … hakattu vaimo  

Punavuoren alamaailmaan sijoittuva Rööperi kertoo viinatrokareiden ja muiden Helsingissä vaikuttaneiden kepulipetterien villeistä vauhtivuosista 1966-1979. Se on elokuva, jossa riittää viiksekkäitä miehiä tekemässä pahaa niin toisille kuin itselleenkin. Samalla Rööperi pyrkii olemaan myös kertomus itse kaupunginosasta ja sen ihmisistä ja tunnelmasta – ajasta ja maailmasta, jota sellaisenaan ei enää ole olemassa.

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 97 vrk 23 h 10 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 97 vrk 23 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.