Kuvaus

DVD disketti näyttää vanhan mustavalko aikakauden elokuvan Ranskasta, kuvaa tosi tapahtumia, kun  vuonna 1858 eräs nuori hieman sairas tytönhupakko näki erään luolan lähellä sanomattoman kauniin naisen. Nainen säteili outoa valoa ja kaikesta näki, että hän oli hyvä ja laupias. Tämä tapahtui etelä-Ranskassa lähellä Pyreneitten vuoristoa....

Nainen oli kuin pyhimys, hän hymyili ja yllään hänellä oli valkoinen kaapu, sininen vyö!  Pyhimys ilmestys ei puhu, vaan osoittaa nuorelle tytölle.....paikkaa, mistä hän saisi pyhää parantavaa vettä. Ranskan senaikainen lehdistö tuli paikalle ja katso, tyttö näki pyhimys naisen, mutta kaikille muille hän oli näkymätön !!!  

Mutta tyttö vannoi ihmisille, että pyhimys nainen oli sanonut, että tämä vesi on siunattua ja parantaa vaivasta.....ja myöhemmin kymmenet tuhannet todella parantuivat tässä paikassa ja siellä on yhä tänään valtava kasa kainalosauvoja ja muita välineitä, mitä ihmiset ovat jättäneet jälkeensä, kun he ovat kokeneet ihme parantumisen. Lehdistö ja kaikki tulivat paikalle, kukaan ei voinut uskoa tätä, tyttö ei vieläpä ollut edes erityisen uskonnollinen. Mutta kun haastateltiin ihmisiä, niin he sanoivat: " Näen nyt jälleen , olin vuosikausia liki sokea " ....minun polvivamma pakotti minut kävelee hitaasti, nyt voin jopa juosta "  jne...

Epäiltiin, että vieressä oli kaatopaikka, mihin sairaalan käytössä olleita vaatteita ja siteitä poltettiin, niihin oli ehkä "varastoitunut" paljon rukouksia ja elämäntoivon voimaa. 

DVD16JA905  Bernadette  ja suomenkielinen texti, kunto kuin uusi !

Jos et usko uskontoon tai Jumalaan, niin tämä elokuva saattaa sinut hieman kaltevalle pinnalle .....ehkä sittenkin  on Jumala olemassa ja se on tietenkin pienelle maa planeetalle kaikille ihmisille sama......ihan sama miksi häntä nimität ja millaisia riittejä uskovaiselta vaaditaan .....kyseessä on aina se sama ja ainoa ! Ei ole olemassa vääräuskoisia, kaikki lopulta uskovat ihan samaan, kuin mitä vaikkapa Hindu.....elämä kiertää ja kiertää aina vaan. Mikään ei ihan oikeasti kuole, vaan syntyy uudestaan jossain muussa muodossa....Elämä on pyhää, sitä ei saa heittää turhaan menemään. 

Tämä elokuva on vanha ja liikuttava. Lourdes luolan pyhimys naisella oli yllään valkoinen puku ja sininen vyö....kun näet tämän yhdistelmän, tiedät heti: Ranskan Lourdes luolan pyhimys !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 9 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,50 € Sulkeutuu 111 vrk 9 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.