SIISTIT LEFFAT
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

35 Something - Kaikki tai ei mitään - DVD: (Siisti DVD, muovikansissa hieman jälkiä)

Draama/Komedia vuodelta 2005 ohjaus Cecile Telerman pääosissa Mathilde Seigner ja Anne Parillaud.

Juliette, Marie ja Florence ovat olleet sydänystäviä lapsuudestaan saakka, aina toistensa tukena ja turvana - olkapäänä, jota vasten sekä itkeä ja nauraa läpi elämän. Hyvä niin, sillä kolmenkympin rajapyykin rikkoutuminen ja sen vanavedessä tullut kriisiaallokko sekä arjen paineet vaativat vahvat eväät ja pitävän tukiverkoston, etteivät elämän ilot jäisi surujen jalkoihin. 
Juliette (Mathilde Seigner) huomaa olevansa jälleen sinkku ja edessä on tasapainoilu sinkkuelämän nousujen ja laskujen, kuin myös taloudellisten paineiden kanssa. Marien (Judith Godrèche: Espanjalainen kimppakämppä, Kun sattuma kuljettaa) arki on tuttua ja turvattua - ehkä liiankin.

Rutiinit ovat poistaneet jännityksen elämästä ja aviomieskin alkaa tuntua saamattomalta tossulta, joka ei jaksa kantaa edes pientä kortta kekoon. Uraohjus Florencen (Anne Parillaud: Tyttö nimeltä Nikita) stressinsietokyky on hioutunut huippuunsa, mutta rajansa on hänelläkin. Työpaikalla rassaavat vaikeat asiakkaat ja idiootti esimies ja kotona odottaa työlleen elävä, laiminlyövä puoliso. Ystävykset ovat yllättäen kaikki merkittävien elämänvalintojen edessä, joissa kompromisseille ei tunnu löytyvän sijaa.

Käsikirjoitus
Jerôme Soubeyrand
Cecile Telerman

Näyttelijät
Mathilde Seigner
Anne Parillaud
Judith Godreche
Mathias Mlekuz
Thierry Neuvic
Pascal Elbe
Pierre Cassignard
Pascal Elso
Marc Citti

Kesto
95 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Ranska (Stereo)

Kuva
Widescreen 1.85:1

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D32

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 74 vrk 5 h 56 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 74 vrk 5 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.