SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Bagdad Cafe - DVD

Bagdad Café on ränsistynyt pysähdyspaikka Mojave aavikon laidalla. Paikka, jonka autot ohittavat mahdollisimman nopeasti matkallaan Los Angelesiin. Paikka kaukana Jumalan selän takana, jonka seinät tuuli on pessyt ruskeiksi hiekalla, ja jossa bensapumput ovat sulamispisteessä jatkuvan helteen takia. Eräänä päivänä Bagdad Caféhen saapuu matkatavaroitaan retuuttaen muukalainen, varustettuna höyhenhatulla ja muodoilla, jotka eivät ole mahtua hänen kauhtuneeseen vaatekertaansa. Hän on rouva Jasmin Münchgestettner - kaukana kotoaan, Saksan Rosenheimista. Jasmin ihastuu Bagdad Cafén outoon tunnelmaan asukkeineen ja päättää asettua taloksi. Vastaanotto ei kuitenkaan ole lämpimin mahdollinen. Varsinkin omistajan epäilevä katse seuraa tiiviisti Jasminin toimia. Moppi viuhuen, musiikin ja oman valloittavan taikansa avulla Jasmin voittaa sydämet ja luottamuksen puolelleen - ystävyys alkaa kukoistaa. Tärkeintähän on mikä erilaisia ihmisiä yhdistää, eikä mikä heissä on erilaista. Bagdad Café syttyy elämään ja koko aavikko sen mukana! 

Bagdad Café kuuluu niiden harvojen elokuvien joukkoon, josta tuli menestys aivan omillaan, ilman suurta markkinointipanostusta. 
Ensi-iltansa se sai useissa maissa erittäin rajoitetuin kopiomäärin, mutta teatterikansan löydettyä elokuvan, oli kasvava kiinnostus sitä kohtaan kyltymätön. Levitystä laajennettiin ja Bagdad Cafésta tuli menestys.

Ohjaus: Percy Adlon

Pääosissa: Marianne Sägebrecht, CCH Pounder, Jack Palance, Christine Kaufmann

Käsikirjoitus: Eleonore Adlon, Percy Adlon

Alkuperäinen nimi: Out of Rosenheim

Valmistumisvuosi: 1987

Kesto: 1 h 44 min

Tekstitykset: Suomi, ruotsi

R2 

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

D40

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 78 vrk 16 h 42 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 78 vrk 16 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.