Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA:
*********************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT}

Bark! - Vaimoni on koira - DVD

Komedia vuodelta 2002 ohjaus Kasia Adamik pääosissa Lee Tergesen ja Heather Morgan.

Peterillä on ongelma – iso ongelma. Hänen vaimonsa Lucy luulee olevansa koira. Peter on epätoivoinen ja on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen vaimonsa jälleen olemaan ihmisiksi. Sillä välin Peter viettää todellista koiranelämää. Lopulta Peter löytää sympaattisen eläinlääkärin, joka ainakin yrittää auttaa naispoloista. Ehkäpä psykiatrista olisi sittenkin enemmän apua – mutta puhuuko tämä koiraa? Jotain on tehtävä ja pian tai muuten Lucy päätyy pehmustettuun huoneeseen loppuiäkseen…

Riemastuttava elokuva, jota ei todellakaan käy karvoihin katsominen! Hullu tarina yhden naisen elämänmuutoksesta ja lähipiirin kummastuksesta vie mukanaan. Nyky-yhteiskunnan kiireistä elämäntapaa kautta rantain kritisoivan komedian pääosissa ovat Frendit tv-sarjasta tuttu LISA KUDROW (”Terapian tarpeessa”), LEE TERGESEN (”Wayne´s World 1&2”) ja VINCENT D’ONOFRIO (”Men In Black”). Vauhdikas leffa todistaa, ettei haukku haavaa tee…ja nauruhan tunnetusti pidentää ikää!

Näyttelijät
Lee Tergesen
Heather Morgan
Lisa Kudrow
Vincent D'Onofrio
Hank Azaria
Mary Jo Deschanel
Scott Wilson
Aimee Graham
Wade Williams

Kesto: 94 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

K7

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D53 (211218)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  4,95 €
  Sulkeutuu 114 vrk 5 h 1 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  4,95 € Sulkeutuu 114 vrk 5 h 1 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.