Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD-Boksit: Lost kaudet 1 - 4

Kausi 1:

Eksy vuoden kuumimmissa sarjoissa. Lähettäjä J.J. Aliasin luoja Abrams tulee vauhdikkaasta seikkailusta, josta tuli maailmanlaajuinen televisiotapahtuma.
Saarella, jolla on monia salaisuuksia, 48 ihmisen täytyy yhtyä, jos he haluavat päästä kotiin elossa. Nyt voit kokea jokaisen jakson jatkuvan jännityksen ja mysteerin, näyttelyn upeasta ensimmäisestä minuutista upeaan finaaliin, seitsemän levyn sarjassa.

Kausi 2:

Eksy vuoden kuumimmissa sarjoissa. Lähettäjä J.J. Aliasin luoja Abrams tulee vauhdikkaasta seikkailusta, josta tuli maailmanlaajuinen televisiotapahtuma.
Saarella, jolla on monia salaisuuksia, 48 ihmisen täytyy yhtyä, jos he haluavat päästä kotiin elossa. Nyt voit kokea jokaisen jakson jatkuvan jännityksen ja mysteerin.

Kausi 3:

Löydä vastaukset, joita olet etsinyt. Yksi television mahtavimmista ja seuratuimmista sarjoista jatkuu nyt 3. tuotantokaudella. Kun saaren kyky sekä parantaa että tuhota käy selville, raja hyvän ja pahan välillä hämärtyy. Ryhmän keskinäiset suhteet joutuvat haasteen eteen eloonjääneiden kohdatessa "toiset". Suunnittele oma pakoreittisi ja heittäydy sarjan 3. tuotantokauden vietäväksi. DVD-paketti, jossa on seitsemän levyn verran katsottavaa vie nyt entistäkin syvemmälle, mukana on tuntikausia ennennäkemätöntä lisämateriaalia ? kuten esimerkiksi "toisten" maailman salaisuuksia, dokumentteja kulissien takaa, yllätysvierailu Lostin käsikirjoittajien työhuoneeseen ja paljon muuta.

Kausi 4:

Heittäydy mukaan TV:n rohkeimman sarjan tapahtumiin ja jää koukkuun LOSTin 4. tuotatokauden käänteisiin. LOST on taas täynnä räjähtävää toimintaa ja ennen näkemätöntä lisämateriaalia, joka nousee aivan uusiin korkeuksiin DVD:llä. Yli kolme kuukautta kohtalokkaan onnettomuuden jälkeen Oceanicin lento nro 815:n eloonjääneille selviää, että vaarallisempi kuin saari itse on ehkä heitä pelastamaan tullut joukko. Sukella syvälle mukaansatempaavaan 6-levyiseen DVD-julkaisuun, jossa on mukana alkuperäisiä takaumia, hämmentäviä tulevaisuudenkuvia ja hämmästyttävä lisämateriaalin maailma. Koe yksi kaikkien aikojen uraauurtavimmista sarjoista ja näe, miten paljon parempi televisio on DVD:llä.


Kaikki kaudet on tekstitetty suomeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 14:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.