Kuvaus

Dvd boxi - FUTURAMA - Kausi 3

Fry (äänenä Billy West) on nuori, 1900-luvun elämässään epäonnistunut perusjätkä, joka löytää yllättäen itsensä 1000 vuotta aikaansa edellä. Kuten tässäkin ajassa, elämä koostuu myös tulevaisuudessa pitkälti ihanien ja hirvittävien asioiden sekavasta yhdistelmästä. Asioille voi edelleen nauraa vaikka ne karkaavatkin tuon tuosta käsistä. Huolimatta ärsyttävistä avaruusolioista, raivostuttavista roboteista tai reistailevista vempaimista, ihmiset sinnittelevät edelleen samojen jokapäiväisten huolien parissa etsien rakkautta. Ja liikenneruuhkat ovat edelleen painajaismaisia.

Paettuaan kirjaimellisesti epäonnistuneesta menneisyydestään, Fry käyttää löytämäänsä vapautta auttaakseen uusia ystäviään. Kumppaneihin lukeutuvat Leela (äänenä Katey Sagal), kaunis avaruusolio, jossa on potkua, ja Bender (äänenä John DiMaggio), toivottoman neuroottinen robotti. Yhteistyössä ystävykset kolauttelevat järjestelmää onnellisuuden puolesta. Ja päivä päivältä tulevaisuudesta tulee yhä kotoisampi.

Ainutlaatuisen satiirisen huumorinsa ja omalaatuisen tyylinsä voimin Matt Groening on luonut uuden epätavallisen mutta rakastettavan perheen. FUTURAMA tekee tutkimusmatkan ihmisen olemisen kaikkiin ilon ja surun lähteisiin ? ja myös ongelmiin joihin emme vielä ole osanneet varautua; kuten miten tulee toimia kun peukaloosi asennettu kännykkä valitsee väärän numeron. Ja vaikka sarjalla on paljon sanottavaa nykypäivästä, on FUTURAMA ennen kaikkea tulevaisuuden juhlaa villeimmillään.

 

Huutokuva.net

 

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Levyjen kunto on hyvä :)

Kesto: 505min

Tekstitys: Tanska Suomi Norja Ruotsi

Puhutut Kielet: englanti,

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kirja lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 22 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 21 vrk 22 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.