Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Broken English - DVD

Komedia vuodelta 2007 ohjaus Zoe R Cassavetes pääosissa Parker Posey ja Drea de Matteo.

Nora Wilder on menettämäisillään toivonsa. Kaikki hänen lähipiirissään joko seurustelevat, ovat naimisissa tai heillä on lapsia. Nora on kolmekymppinen, sinkku, tekee työtä josta ei pidä ja kaiken kukkuraksi hänen äitinsä jaksaa tasaisin väliajoin muistuttaa häntä tästä kaikesta. Unohtamatta tietenkään hänen parhaan ystävän Audreyn ?täydellistä avioliittoa?... Useiden pieleen menneiden treffien jälkeen Nora tapaa täysin odottamatta elämänhimoisen ranskalaisen miehen, Julienin. Nora tajuaa että hänen täytyy oppia tuntemaan itsensä ennen kuin voi elää ja rakastaa täysipainoisesti...

Näyttelijät
Parker Posey
Drea de Matteo
Tim Guinee
Gena Rowlands
Peter Bogdanovich
Roy Thinnes
Michael Panes
Justin Theroux
Philip Pavel
Melvil Poupaud

Kesto
95 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.78:1 (anamorfinen)

R2

Suomijulkaisu

K7

**********************************************************

 

 

 

D28

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 95 vrk 10 h 24 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 95 vrk 10 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.