Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Bruno - DVD

Komedia vuodelta 2000 ohjaus Shirley MacLaine pääosissa Alex D Linz ja Shirley MacLaine.

Queens, New York, pieni poika nimeltä Bruno. Tämä on uskomaton tarina kahdesta sopeutumattomasta ihmisestä, pojasta ja tämän äidistä. 
Nuori Bruno (Alex Linz) on armottoman koulukiusauksen uhri, häntä ei huolita kaveriksi koska hänen äitinsä on äärettömän lihava. Hänen ainoan kaverinsa Angelan avustuksella Bruno pystyy pitämään itsensä erikoisena ja osoittaa kaikille että yksittäinen ihminenkin voi saavuttaa voiton.

Käsikirjoitus
David Ciminello

Näyttelijät
Alex D Linz
Shirley MacLaine
Gary Sinise
Kathy Bates
Stacey Halprin
Kiami Davael
Joey Lauren Adams
Jennifer Tilly
Brett Butler

Kesto
104 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Suomijulkaisu

K7

***********************************************************

D34

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 74 vrk 16 h 36 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 74 vrk 16 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.