SIISTIT LEFFAT
EI NOUTOJA PE-SU, ELI 17-19.7!
LISÄTIETOJA OSTAMISESTA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€ ja ostamalla kerralla yli 40€:lla, (mitä tahansa) niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TÄMÄN KOHTEEN POSTITUSKULUT: 2,00€ Kirjekuoressa
ja samaan kirjekuoreen mahtuu myös toinen tuotteeni, jos
ilmoitukseni alussa ei ole kerrottu, että se on postitettava
yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: 
*********************************************
TUOTETIEDOT:  SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU

Cool World - DVD

Seikkailu/animaatio vuodelta 1992 ohjaus Ralph Bakshi pääosissa Brad Pitt ja Kim Basinger.

Viettäessään aikaa telkien takana, entinen rikollinen ja sarjakuvapiirtäjä Jack Deeps (Gabriel Bryne) keksi tavan paeta todellisuutta luomalla oman sarjakuvamaailman Cool Worldin, jonka säteilevänä tähtenä on uhkea nainen Holli Wuold.

Mutta Jackistä tuleekin oman fantasiansa vanki, kun Holli houkuttelee luojansa tarinaan mukaan ja yrittää muuntautua ihmiseksi. Kovanaamaetsivä (Brad Pitt) - ainoa toinen ihminen Cool Worldissä - varoittaa Jackiä, että ihmiset eivät voi aloittaa suhdetta sarjakuvasankareiden kanssa. Lihalliset halut kuitenkin heikompia kuin painomusteen voima.

Kun Holli muuntautuu todelliseksi ihmiseksi (Kim Basinger) Las Vegasissa, alkaa trans-universaalinen jahti, minkä seurauksena molemmat maailmat ovat vaarassa tuhoutua. Cool World on räiskyvä sekoitus animaatiota ja toimintaa, jollaista et ole ennen nähnyt.

Kesto: 1 h 37 min

Käsikirjoitus
Michael Grais

Näyttelijät
Brad Pitt
Kim Basinger
Gabriel Byrne
William Frankfather
Greg Collins

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi ym.

R2

K-15

Suomijulkaisu

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D88 (071118)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  14,90 €
  Sulkeutuu 95 vrk 12 h 9 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  14,90 € Sulkeutuu 95 vrk 12 h 9 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.