Kuvaus

dvd, Crank (Jason Statham, Amy Smart) [toiminta, trilleri]

Palkkamurhaaja Chev Chelios herää aamulla mahdollisimman ikävissä merkeissä. Tokkuraisena ja lähes liikuntakyvyttömänä hän kuulee kuin usvan läpi Rickynimisen gangsterin äänen: Chev on myrkytetty nukkuessaan ja hänellä on enää tunti elinaikaa jäljellä. Armoa ei tipu, mutta lisäminuutteja voi ostaa: adrenaliinin erittyminen vereen hidastaa myrkyn vaikutusta. Chev nousee horjuville jaloilleen ja antaa palaa epätoivon vimmalla ? tappaja päättää järjestää yhden miehen suursiivouksen Los Angelesin alamaailmassa?

Jason Statham, The Transporter- ja Snatch-elokuvista tuttu kovakasvo, esittää pääosaa toimintaelokuvassa, jossa hiekka käy uhkaavasti vähiin väkivallan ammattilaisen tiimalasissa. Kilpajuoksu kuoleman kanssa on kontaktilaji, eikä palkkatappajan tyyliin muutenkaan kuulu turha kursailu. Kun kovat kundit ottavat mittaa toisistaan, kuka kestää kalkkiviivoille asti?



Hengästyttävän vauhdikkaan toimintaelokuvan keskushenkilö on palkkamurhaaja Chev Chelios (Jason Statham), joka yritetään myrkyttää hengiltä. Miehen suoniin ruiskutetun myrkyn vaikutus hidastuu, kun vereen erittyy adrenaliinia. Chevin on siis ryhdyttävä kirjaimellisesti hurjaan kilpajuoksuun kuoleman kanssa.

Genret: toiminta, rikos, trilleri
Valmistusvuosi: 2006
Pituus: 1 h 24 min
Ohjaajat: Brian Taylor, Mark Neveldine
Käsikirjoittajat: Brian Taylor, Mark Neveldine

Pääosissa: Amy Smart, Carlos Sanz, Dwight Yoakam, Edi Gathegi, Efren Ramirez, Jason Statham, Jose Pablo Cantillo, Reno Wilson

Maat: USA
Kielet: englanti

ääni: Dolby Digital 5.1 / englanti
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska, -
alue: 2, PAL
muuta: useita arvioita mm. leffatykki.comissa
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 6.9 points

Hyvin vähäistä hiusjälkeä, josta ei ole haittaa toistossa.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 cd- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 23 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 52 vrk 23 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.