SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT]

Crush - surullisten sinkkujen seura - DVD

Komedia vuodelta 2001 ohjaus John McKay V pääosissa Andie MacDowell ja Imelda Staunton.

Kolme sinkkua, rehtori, poliisipäällikkö ja lääkäri kokoontuvat kerran viikossa juoruamaan estoitta edellisen viikon mitä uskomattomimmista seksikokemuksistaan ginin ja suklaan kera. Yleisesti ottaen heidän miesseikkailunsa ovat toinen toistaan surkeampia yritelmiä ja mikä parasta, paskin kokemus palkitaan aina. Humoristisesti he kutsuvat itseään The Sad Fuckers Clubiksi/Surullisten Sinkkujen Seuraksi.

He irroittelevat railakkaasti, harrastavat vapaata seksiä, juovat kaksin käsin ja polttavat tupakkaa kuin korsteenit. Naisten elämä kulkee samaa rataa kunnes Kate (Andie McDowell), arvostettu tyttökoulun rehtori, rakastuu 15 vuotta nuorempaan Jediin, seurakunnan urkuriin.

Katen ystävät pitävät Jediä pahana uhkana ja he tekevät kaikkensa saadakseen Katen järkiinsä ja purkamaan suhteensa, mutta tästä vasta seuraakin odottamattomia seurauksia...

Pääosissa: Andie MacDowell, Imelda Staunton, Anna Chancellor, Kenny Doughty

Käsikirjoitus: John McKay

Kesto
107 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-11

R2

Pohjoismainen julkaisu

***********************************************************

D40

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 67 vrk 59 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 67 vrk 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.