Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 

(RUOTSINKIELISET KANNET, MUTTA TEKSTITYS MYÖS SUOMEKSI!)

Det Våras För Rymden - Spaceballs - Avaruusboltsit - DVD

Komedian voima on kanssasi kun naurumaestro Mel Brooks lennättää sinut hyperavaruuteen hillittömässä tähtitekeleessään! Herjaten niin Star Wars-, Alien-, Star Trek- kuin Apinoiden planeetta-elokuviakin, tämä "ratkiriemukas Sci-Fi-ylistys" (The Hollywood Reporter) on "täyden kympin" (USA Today) komedia, ja saavuttaa "kahdeksan triljoonaa pistettä nauruasteikolla!" (Gene Shalit, NBC-TV). 
Peloton - ja älytön - Lone Starr (Bill Pullman) ja hänen puoliksi ihminen/puoliksi koira -kaverinsa Barf (John Candy) kilpailevat aikaa vastaan vapauttaakseen prinsessa Vespan (Daphne Zuniga) ilkeän Dark Helmetin kynsistä. Matkan varrella sankarimme kohtaavat siirappisen gangsteri Pizza the Huttin, nenäkkään robotti Dot Matrixin (äänenä Joan Rivers) ja viisaan pikkuilkimys Yogurtin, joka opettaa duollemme salaperäisen "Schwartzin" voiman, joka on tuova galaksiin rauhan - ja oheistuoteoikeudet!

Käsikirjoitus
Mel Brooks
Thomas Meehan

Näyttelijät
Mel Brooks
John Candy
Rick Moranis
Bill Pullman
Daphne Zuniga
Dick Van Patten

Kesto
92 min

Teksti
Suomi
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti

R2

Ruotsijulkaisu

***********************************************************

D25

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 42 vrk 14 h 17 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 42 vrk 14 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.