Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Detroit Rock City - DVD

Komedia vuodelta 1999 ohjaus Adam Rifkin pääosissa Edward Furlong ja Giuseppe Andrews.

Detroit Rock City kertoo neljästä teini-ikäisestä pojasta 1970-luvulla. Discomusiikki ei juurikaan kiinnosta, vaan palvonnan kohteena on Kiss. Yksi kavereista onnistuu saamaan liput Kissin konserttiin Detroitiin, mutta hänen äitinsä ei ole asiasta kovin innostunut. Joten sen sijaan, että päästäisi poikansa konserttiin, äiti polttaa liput. Pojat tekevät mitä tahansa päästäkseen tuohon konserttiin. Kaverukset menevät jopa niin pitkälle, että hakkaavat pikkulapsia saadakseen heidän lippunsa, riisuvat vaatteensa paikallisessa striptease clubissa ja ryöstävät kaupan. Mukana sopassa poikien lisäksi monen moista äitiä sekä tietenkin itseoikeutetusti KISS.

Extrat: 
15 min poistettuja jaksoja, Kissin live esitys, 35 min pitkä "Making of", filmografiat, Kissin haastattelut.

Näyttelijät
Edward Furlong
Giuseppe Andrews
Sam Huntington
James DeBello

Kesto
90 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K12

***********************************************************

D70

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 72 vrk 20 h 53 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 72 vrk 20 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.