Kuvaus

Kertoo USA ja liittoutuneiden näkökulmasta mitä tapahtui 6.6.1944 kun yli 3 miljoonaa sotilasta siirretään Manner Eurooppaan sotimaan vastaan Hakaristi Saksaa. Me suomalaiset olimme Hakaristi Saksan puolella itärajalla sotimassa vastaan Neuvostoliiton puna-armeijaa, piiritimme Leningrad kaupunkia.    

Neuvostoliiton  johtaja oli Mr. Stalin, hän  oli useaan kertaan kehoittanut länsivaltoja hyökkäämään, sillä hänen oma armeija sai koko ajan jätti tappioita, vaikka samalla se eteni kohti Saksaa... Neuvostoliitto tarvitsi joka miehen kohti Berliiniä. Stalin uhkasi ja haukkui länsimaiden sotilasjohtoa, että tulkaa nyt vihdoinkin sotimaan, Stalin uhkasi muuten perua kaikki sopimukset länsimaiden kanssa.... 

Mr.Stalin oli älykäs taktikko ja hän näki läpi, että länsiliittoutuneet haluvat säästää omia sotilaita ja taktikoida  sodan raskaimman työn Neuvostoliiton  Puna-armeijalle, jolloin kun  Puna-armeija  sotii Saksan selkärangan poikki, tulevat  länsimaat voittajina kukkona tunkion päälle jakamaan kakkua ... taas lännen virhelaskelma, saksalaiset sotivat urhollisesti sekä idässä että lännessä.  Meidän suomalaisten vihollinen oli silloin Neuvostoliitto, mutta myös armotta meidän vihollisia  olivat  USA, Britannia , Ranska jne.. 

DVD23MZ002 elokuva puhe eng tai saksa, texti sama,plus turkki. käytetty mustavalko 

Tämä elokuva haluaa kertoa  "Atlantin valli murtuu "  tapahtumat ja luo omalle USA:n kansalle mielikuvan , että juuri he voittivat ja valloittivat Hakaristi Saksan.  Heh heh,  Ihan näin ei suinkaan tapahtunut, vaan länsiliittoutuneilta kesti uskomattoman pitkät 11 kuukautta vielä suuresta maihinnoususta selvitä edes Hampurin tasolle ja selvästi ensinmäisenä Berliiniin ehti Neuvostoliiton puna-armeija... se oli vahva ja voimakas ja määrällisesti  paljon suurempi kuin Hakaristi-Saksan armeija  ...siihen loppui sota Euroopassa. Kumpikin suurvalta, USA ja CCCP kertoivat kansalleen, että me vapautimme saksalaiset fasismista. 

Sodassa kaatuneet kertovat karua kieltään, kuka, mikä ja missä oikein soti ja sodittiin :   Hakaristi-Saksan kaatuneet olivat koko 2. Maailmansodassa noin 9 miljoonaa.  Neuvostoliitto menetti kaatuneina noin 26 miljoonaa, joista oli iso osa myös siviilejä,    Berliiniin saapui ensinmäisenä puna-armeijan sotilaita, jotka olivat " Aasia näköisiä" , sodan voittajia...sillä Saksa antautui silloin. Neuvostoliiton sotilaat olivat siis ulkonäöltään "vinosilmiä" , kertoivat Berliinin asukkaat... 

USA menetti Toisessa Maailmansodassa kaatuneina sotilaina noin 0,3 miljoonaa , jopa mukaanlukien Tyynen Valtameren taistelut. Siviilejä nolla. He puhuvat kovaan ääneen vapauttaneensa saksalaiset fasismin kurjuudesta.    Todellisen sodan työn teki kuitenkin Stalin sotilaat.... jopa Ranska puhui ja yhä puhuu; " me sodimme ja voitimme ", vaikka koko suuressa maihinnousussa ei ollut yhtään Ranskan sotilasta... me elämme uutisoinnin ja propagandan illuusio käsityksessä, kansanomaisesti meitä ohjataan ja meille valehdellaan.. sanaa "aivopesu" ei saa käyttää...vaikkka se sopisi parenmin....

Kirja "1984  George Orwell " sanoo:

" kuka hallitsee nykyhetkeä, hän hallitsee meidän menneisyyttä ja historiaa, kuka hallitsee menneisyyttä, hän hallitsee meidän tulevaisuutta..."   Yritä saada käsiisi tämä kirja ja lue se...kauhutarinaa mitä media saa aikaan, jos ja kun se  liittoutuu maan hallituksen

Kuka ja mikä oli Hakaristi-Saksan vaarallisin vihollinen? Jos annamme kaatuneiden sotasankareiden  "puhua" niin viidestä kaatuneesta Saksan sotilaasta oli neljä kaatunut juuri Itärintamalla. Jos käyt Saksan hautausmaalla , kunnialehdossa, jossa kaatuneita Pro Patria hautoja on, niin liki jokaisessa on päivämäärä ja sana RUSSLAND, joissakin jopa tarkemmin sanottu vielä esim. Krim, Odessa tms...

On paljon ihmisiä, jotka lukevat anglo-saksien kirjoittamaa englannin kielistä sodan historiaa ja uskovat sitä, tuomitsevat Saksan ja siinä samalla Suomen toiminnan. Jos laajentaa lukemista muihin kieliin ja eri katsontakantoihin, eri vinkkeliin, ei normaalisti aseta itseään yli-tuomarin asemaan ja tuomitse, edes ymmärtämättä koko asiaa.... on olemassa joukko lähinnä nuoria, joiden mielestä englanniksi kirjoitettu "uutinen " asia internetissä on muka totta, se on vaarallinen illuusio todellisesta maailmasta. Nuori kokematon keltanokka helposti asettaa maailman musta-valko asemaan, on olemassa joku paha ja vastavoima on muka hyvä....itse pitäisin parempana musta-musta, jossa molemmat voimat ovat pahoja. Saksassa usein kuulee mielipiteen , että kaksi suurvaltaa ovat saman mitalin eri puolia. 

Mr. Stalin oli Gruusia eli nykyjään Georgia valtiosta,   Mr.Hitler oli Itävallasta. Hollywood elokuvissa on yleensä ruma ja paha ihminen saksalainen tai Neuvostoliitosta.  Pahan ihmisen nimi on "Fritz, Hans tai Igor "   näin meitä manipuloidaan, heh heh. 

Sota loppui EUROOPASSA, mutta globaalisesti se jatkui vielä, atomipommit esiteltiin maailmalle.  Sodan uutiset ovat usein valetta, ihan sama kuka tai mikä osapuoli kertoo...mieti aina joka terroristi teon jälkeen, kuka hyötyy, kenelle tämä oli hyvä asia? liki aina vie sen langan seuraaminen maaliin...

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 115 vrk 8 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 115 vrk 8 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.