Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Enkelten Siivu - The Angels' Share - DVD: (Muovikannet eivät ole oranssit kuten ilmoituskuvasta saattaa ymmärtää, vaan kirkkaat)

Komedia vuodelta 2012 ohjaus Ken Loach pääosissa Paul Brannigan ja John Henshaw.

Robbien kaverit ? tapanäpistelijä Mo, räyhäkkä Rhino ja umpiluupää Albert ? lähtevät innolla mukaan, kun Robbie kehittää juonen ?lainata? hiukan viskiä historiallisesta huipputynnyristä, jonka hinnan odotetaan kipuavan huutokaupassa miljoonasarjaan. Nerokas ryöstö ei oikeastaan ole edes ryöstö, sillä kaikkihan tietävät, että tammisesta viskitynnyristä haihtuu jalojuoman kypsymisen aikana niin sanottu ?enkeleiden siivu?.

Enkeleiden siivu lämmittää katsojan sisimmässä pitkään kuin 
siemaus jumalaista viskiä. Käsikirjoittaja Paul Lavertyn ja 
ohjaaja Ken Loachin yhteisille teoksille tyypilliseen tapaan 
elokuvassa on mukana kipakka yhteiskunnallinen sivupolte, 
joka tarjoillaan fantastisen komedian kyytipoikana.

Käsikirjoitus
Paul Laverty

Näyttelijät
Paul Brannigan
John Henshaw
Gary Maitland
Jasmin Riggins
William Ruane
Roger Allam
Siobhan Reilly
Chooye Bay
Paul Birchard
James Casey
Roderick Cowie
Paul Donnelly
Scott Dymond
Nick Farr
David Goodall

Kesto: 1 h 37 min

Tekstitys: Suomi. ruotsi ym

R2

Suomijulkaisu

K12

***********************************************************

 

 

 

D29

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 84 vrk 22 h 43 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 84 vrk 22 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.