SIISTIT LEFFAT
Postituskulut C5 kirjekuoressa johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) ovat 2,50€ tai Postin Plus-merkillä 4€. POSTITUSKULUNI POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN OVAT MAKSIMISSAAN VAIN 5,90€. LISÄTIETOJA? www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*********************************************
TIEDOKSI: Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat maksimissaan 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU] KUVIEN TUOTE

Finzi-continin Puutarha - DVD

Draama vuodelta 1970 ohjaus Vittorio De Sica pääosissa Lino Capolicchio ja Dominique Sanda.

Italia vuonna 1938 ja Mussolinin mustapaitojen esiinmarssi. Juutalaisten vapautta rajoitetaan säätämällä yhä kovempia lakeja. Loistokkaassa puutarhassaan aatelisperhe Finzi-Contini keskittyy tennikseen ja rakkaussuhteisiin kuvitellen, että puutarhaa ympäröivä muuri suojelisi heitä kaikelta pahalta. Hetken näin näyttää tapahtuvankin, kunnes eräänä päivänä todellisuus tunkeutuu muurien sisäpuolelle ja paljastaa inhottavimmat kasvonsa.

Giorgio Bassanin omakohtaiseen romaaniin perustuva elokuva tarkoitti Vittorio De Sican suurenmoista paluuta eurooppalaisen elokuvan kärkikastiin, josta hän oli aikanaan lunastanut paikan mestarillisella Polkupyörävarkaallaan.

Käsikirjoitus
Giorgio Bassani

Näyttelijät
Lino Capolicchio
Dominique Sanda
Fabio Testi
Romolo Valli
Helmut Berger
Camillo Cesarei
Inna Alexeievna
Katina Morisani
Barbara Pilavin
Michael Berger

Kesto: 1 h 30 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Italia 

S

   ****************************************************** 
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D14) 22052021

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  17,50 €
  Sulkeutuu 101 vrk 7 h 21 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  17,50 € Sulkeutuu 101 vrk 7 h 21 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.