Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT]

Nimeni on Fletch - DVD

Komedia vuodelta 1985 ohjaus Michael Ritchie pääosissa Chevy Chase ja Joe Don Baker.

Gregory McDonaldin romaaniin perustuva Fletch on murha-aikeita ja naurua tihkuva trilleri. 
Viime viikkoon saakka Fletch (Chevy Chase) oli ihan tavallinen hyväluontoinen lehtimies, joka taisteli totuuden, oikeuden ja ikkunallisen toimiston puolesta. 
Kaikki muuttuu, kun Fletch lähtee suorittamaan salaista toimeksiantoa. Fletch naamioituu narkkariksi aikomuksenaan päästä huumevälittäjien jäljille. Tehtävän vaiheissa hän tutustuu Stanwykiin (Tim Matheson) joka kertoo olevansa kuolemaisillaan luusyöpään. Stanwyk pyytää, että Fletch murhaisi hänet, jotta hänen vaimonsa saisi vakuutusrahat. 
Stanwyk näyttäisi järjestäneen täydellisen rikoksen - lavastettu ryöstö, pakoautona Jaguar ja ensimmäisen luokan lippu Rioon... 
Kaikki ei kuitenkaan näytä olevan kohdallaan. Erilaisiin valepukuihin pukeutuneena Fletch yrittää selvittää totuutta, mutta joutuu uhkailun, ampumisen ja syytösten kohteeksi. Hänet jopa pidätetään. Ja kaiken tämän takana ovat juuri ne, joita hän yrittää auttaa!

Käsikirjoitus
Gregory McDonald
Andrew Bergman

Näyttelijät
Chevy Chase
Joe Don Baker
Dana Wheeler-Nicholson
Richard Libertini
Tim Matheson
M Emmet Walsh
George Wendt
Kenneth Mars
Geena Davis

Kesto
94 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2,4

K11

***********************************************************

D62

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 84 vrk 20 h 47 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 84 vrk 20 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.