Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT]

Funny Face - Rakastunut Pariisissa - DVD

Pariisi, tuo valon kaupunki, loistaa aiempaakin voimakkaammin, kun Audrey Hepburn ja Fred Astaire näyttelevät tällä kertaa parina ja levittävät tähdenkimallettaan musikaalissa, jossa kuullaan George ja Ira Gershwinin lauluja. Tämä Pariisissa kuvattu Rakastunut Pariisissa (Funny face) -elokuva sai neljä Oscar-ehdokkuutta. 

Roolissaan kirjakaupan apulaisena, joka muuntuu kauneuskuningattareksi, Hepburn todistaa niitä laulu- ja tanssitaitojaan, jotka hän on hionut huippuunsa Lontoon näyttämöillä. Esityksiin kuuluvat esimerkiksi "How Long Has This Been Going On?" ja "Basal Metabolism"-tanssi trendikkäässä bistrossa.

Muotikuvaajan roolissa Astaire löytää Hepburnin ja tarjoilee ainutlaatuista magiaansa matadoriversiossaan kappaleesta "Lets Kiss and Make up", taivaaallisessa tanssissaan Hepburnin kanssa kappaleen "He Loves And She Loves" säestyksellä ja nimikkokappaleessa "I Love Your Funny Face" - tämäkin yhdessä Hepburnin kanssa.

Ohjaus: Stanley Donen

Näyttelijät: Audrey Hepburn, Fred Astaire

Valmistumisvuosi: 1957

Kesto: 1 h 39 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.78:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

Brittijulkaisu

***********************************************************

D60

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 91 vrk 12 h 42 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 91 vrk 12 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.