Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Gandhi - (Collector's Edition) - [DVD]

Yksi mies voi muuttaa maailman

9 Oscarin voittaja! Mm. Paras elokuva 1982

Intialainen lakimies Mahatha Gandhi työskentelee aikansa Etelä-Afrikassa ennen kuin lopulta päättää palata Intiaan. Gandhi näkee kuinka siirtomaaisäntä Iso-Britannia on tehnyt hänen maanmiehistään toisen luokan kansalaisia ja kuinka britit yrittävät riistää Intialta sen oman identiteetin. Gandhi aloittaa poliittisen liikkeen, jonka tarkoituksena on vapauttaa Intia brittien ikeen alta. Pienikokoinen hengellinen johtaja ei aseta toivoaan aseisiin ja väkivaltaan, vaan rauhanomaisiin protesteihin. Väkivaltaa kaihtaen, mutta tuumaakaan periksi antamatta Gandhi luotsaa Intiaa kohti itsenäisyyttä. Tämä yhdeksän Oscarin voittanut klassikko keräsi pystit mm. parhaasta elokuvasta, parhaasta ohjauksesta, parhaasta pääosasta ja parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta. Tyylillä ja taidolla dokumentoitu pienen suuren johtajan tarina sisältää unohtumattomia joukkokohtauksia ja elävää historiaa ajalta, jolloin inhimillisyys ja passiivinen vastarinta saavuttivat kenties suurimman voittonsa.

Oscar -voittaja BEN KINGSLEY suorastaan lumoaa Gandhin roolissa; CANDICE BERGEN, MARTIN SHEEN, JOHN GIELGUD ja TREVOR HOWARD nähdään muissa
keskeisissä osissa. Gandhi on tarina ihmisen pyrkimyksestä vapauteen; kertomus elämäntavasta, filosofiasta ja unelmasta, joka on yhtä ajaton kuin Gandhi itse.

SISÄLTÄÄ MYÖS:
- Trailerin, valokuvagallerian, koosteet: "The Words Of Mahatma Gandhi quotes" ja "Kinsley Interviews: Ben Kingsley Talks About Gandhi", 4 kpl uutispätkää, www-linkin, ohjaajan ja näyttelijöiden filmografioita, sekä animoidut valikot


GANDHI

Laji: Draama
Tuotantovuosi: 1982
Kesto: 2h 63min
Tekstitys: Englanti, Saksa, Ranska, Islanti, Hindi, Heprea, Turkki, Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja, Kreikka, Hollanti, Arabia.

Suositusikä: 11





Hyvässä kunnossa!

Ostajalle postikulut!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 22:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.