SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA TARVITTAESSA LINKISTÄ: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on vain 2€
ja Postin Plus-merkillä 3,50€ OSTAMALLA KERRALLA YLI 40€, NIIN POSTITUSKULUNI
MANNER-SUOMEEN SISÄLTYVÄT HINTAAN

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myyntikohteista. Mikäli ostoksia ei makseta, niin Huuto.netin sääntöjen mukaan minun on annettava negatiivinen palaute ostajalle, että saan välityspalkkion perittyä Huuto.netistä takaisin. 
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni C5 kirjekuoressa ovat vain 2€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on tuote joka mahtuu 2€:n kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään 2€n kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Ostamalla yli 40€:n myyntikohteen, tai kerralla myyntikohteitani jotka yhteensä maksavat yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan. Yli 40€:n ostokset lähetän enintään kahdessa C5 kirjekuoressa, tai yhdessä C4 kirjekuoressa (maksimissaan niihin mahtuu esim. 4 DVD:tä) ja mikäli ostokset eivät mahdu niihin, niin sitten lähetys postipaketissa. 
*********************************************
KUNTOARVIONI: Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
"Levy" Hyvä: (8/8+//9-/9/9+//10-/10) tyydyttävä (7/7+7½/-8
********************************************
TUOTETIEDOT

God Bless America - DVD

Komedia vuodelta 2011 ohjaus Bobcat Goldthwait pääosissa Joel Murray ja Tara Lynne Barr.

God Bless America on herkullinen toimintakomedia ja satiiri, jossa keski-ikäinen Frank havahtuu häntä ympäröivän maailman kertakaikkiseen typeryyteen, tarttuu aseeseen ja päättää tehdä vääryyksistä lopun ääliö kerrallaan. Mies vohkii kärrykseen päheän keltaisten Mustangin, kaverikseen hän saa teini-ikäisen hengenheimolaisensa Roxyn. Ruudinkatkuisella toiminnalla ja mustalla huumorilla ladattu matka kohti parempaa maailmaa voi alkaa.

Frankia rautaisesti esittävä Joel Murray (Dharma ja Greg, Mad Men) todistaa uransa ensimmäisessä pääroolissa, ett hänessä on kaikki ainekset supertähdeksi isoveljensä Bill Murrayn rinnalle. Roxyn osassa loistava Tara Lynne Barr on todellinen löyty. Poliisiopisto-näyttelijä Bobcat Goldthwaitin neljännen pitkän ohjauksen sukulaiselokuvia ovat niin Rankka päivä, Syntyneet tappajiksi kuin klassikko Bonnie ja Clyde, mutta teos rullaa raikkaasti täysin omillaan. Night Visions -yleisö äänesti God Bless American syksyllä 2012 festivaalin toiseksi parhaaksi elokuvaksi.

Käsikirjoitus
Bobcat Goldthwait

Näyttelijät
Joel Murray
Tara Lynne Barr
Melinda Page Hamilton
Mackenzie Brooke Smith
Rich McDonald
Maddie Hasson
Larry Miller
Dorie Barton
Travis Wester
Lauren Benz Phillips
Guerrin Gardner
Kellie Ramdhanie
Aris Alvarado
Romeo Brown
Sandra Vergara
Lauren Phillips

Kesto
100 min

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu 

K16

***********************************************

 

D76

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,95 €
Sulkeutuu 104 vrk 1 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,95 € Sulkeutuu 104 vrk 1 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.