Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Häiriköt - Mallrats - DVD

Komedia vuodelta 1995 ohjaus Kevin Smith pääosissa Jason Lee ja Shannen Doherty.

Tiskirotat-elokuvan kiitetty ohjaaja Kevin Smith tarjoaa nyt hillittömän tarinan kahdesta tyhäntoimittajasta, Jeremy London (Lapsenvahti) ja Jason Lee, jotka viettävät aivan liian paljon aikaa ostarilla. Kun Brodien (Lee) tyttöystävä Shannen Doherty (Heathers, Tytöt tahtoo bailata) jättää hänet, Brodie vetäytyy ostarille kaverinsa T.S:n (London) kanssa - jonka tyttöystävä on myös häipynyt kuvioista äskettäin. 
Maailman murjoamat kaverukset vierailevat välillä ruokaosastolla ja välillä vain miettivät kohtaloaan. Lopulta tämä motivaatiopulasta kärsivä kaksikko päätää voittaa tyttönsä takaisin. He pestaavat avukseen Silent Bobin (Kevin Smith) ja Jayn (Jason Mewes), joiden sekoilut antavat aivan uutta merkitystä termille "maanvaiva".

Käsikirjoitus
Kevin Smith

Näyttelijät
Jason Lee
Shannen Doherty
Ben Affleck
Jeremy London
Michael Rooker

Kesto
91 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Sallittu

***********************************************************

 

 

 

 

D38

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Sulkeutuu 91 vrk 21 h 26 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 91 vrk 21 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.