Kuvaus

DVD Hynttyyt yhteen : Kassokaa ihmees. Jaksoja vuosilta 1993-94. Kesto 330 min.

Postitus Espanjasta. Älä pelästy! Espanjan posti toimii nykyisin luotettavasti.

Vappu on purkanut kihlauksensa Aarnen kanssa ja irtisanoutunut työpaikastaan. Virpi ja Vappu lomailevat Lanzarotella, jossa Virpi yrittää iskeä suomalaista matkaopasta ja Vapulla syntyy pientä sutinaa espanjalaismiehen kanssa. Suomeen palattuaan Vappu näkee painajaisia lomamatkastaan, jossa hän on raskaana. Virpi tapaa uuden miehen Harri Hedbergin, jolta Vappu pummaa rahaa useita tonneja omaan ravintolaansa, jonka hän on juuri perustanut. Hän palkkaa ravintolaansa vietnamilaisen miehen tarjoilijaksi ja jopa majoittaa tätä luonaan, kun Virpi muuttaa Harrin luokse. Harrista paljastuu piirteitä, jotka saavat Virpin jättämään hänet. Virpin ja Vapun naapuriin ovat muuttaneet Terttu ja Henrik, jotka riitelevät äänekkäästi jatkuvasti. Vappu yrittää saada naapurit lopettamaan riitelyn ja järjestävät pienet juhlat. Virpin tuhlattua ruokarahat kampaajalla jää ainoaksi vaihtoehdoksi tarjota kukkakaalia, jota Vappu ostaa torilta. Vappu vuokraa myös rakkauselokuvan, jonka on tarkoitus herättää riitelevä pariskunta rakastamaan. He viettävät iltaa naapurissa. Terttu suuttuu, kun Virpi ja Henrik tanssivat hitaita. Virpin ja Vapun palattua omaan asuntoonsa Terttu saapuu myös sinne ja kertoo Henrikin lähteneen Ruotsiin.
Vapun ravintolalla on taloudellisia vaikeuksia. Virpi saa houkuteltua Vapun paukuille hotellille. Hotellissa he näkevät Tapani Kansan ja Vappu ryntää kerjäämään tätä esiintymään ravintolaansa. Useiden kielteisen sanojen jälkeen, Kansa lopulta suostuu laulamaan yhden kappaleen Vapun ravintolassa.
Virpin ja Vapun täti on kuollut. Vappu ja Virpin äiti saapuvat hautajaisista. Virpin äiti kertoo kuolleen tädin suuresta omaisuudesta ja tiedosta että testamenttia ei olisi, joten Vapun ja Virpin isät perisivät tädin rahat. Virpi ja Vappu innostuvat asiasta ja alkavat havitella perintörahoja ja suunnittelevat niiden käyttöä. Lopulta perunkirjoituksessa paljastuu, että täti on testamentannut koko omaisuutensa Vapun veljelle Martille.
Vapulle saapuu useita kukkalähetyksiä, joiden lähettäjäksi paljastuu mies, joka on ihastunut Vappuun. He tapailevat, mutta heidän välille ei synny pitempiaikaista suhdetta. Samaan aikaa Keijo saapuu kaupunkiin ja yrittää saada Vapun itselleen tuloksetta. Aarne joutuu leikkaukseen ja kosii uudelleen Vappua. Vappu suostuu ja he ostavat kihlat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,20 €
tai
Sulkeutuu 9 vrk 21 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,20 € Sulkeutuu 9 vrk 21 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.