SIISTIT LEFFAT
POSTITUSKULUT MYYNTI-ILMOITUKSISSA: (1) = 2,5€ kirjekuoressa, (PP) = 5,90€ postipaketissa, (2) = 2,5€ ja HUOM! (2) + (2) on samassa kirjekuoressa myös 2,5€. POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. Tervetuloa ostoksille! Maksaa voi myös MobilePaylla.

Kuvaus

HUOM! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS OSTAA KERRALLA YLI 50€. * EI HINTOJEN ALENNUKSIA TARJOUKSIEN MUKAAN ** >> KATSO TARVITTAESSA LISÄTIETOJA OSTAMISEEN *
************************************
MUUT MYYTÄVÄT TUOTTEET  **  DVD  *  BLU-RAY  *  KONSOLIPELIT  * CD ****
************************************

(2) POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote on mahdollista lähettää samassa kirjekuoressa myös toisen tuotteen kanssa, jos kahdessa myynti-ilmoituksessa on tässä (nro. 2). Sekä myöhemmin olen lisännyt myös tuonne POSTITUSKULUT: eteen (2) niin siitä huomaa nopeasti mahtuuko samaan kirjekuoreen kaksi tuotetta. Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. HUOM! Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
*************************************
KUNTOARVIONI: "Levylile" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU}

Ihmeidentekijä - The Miracle Worker - DVD

Draama vuodelta 1962 ohjaus Arthur Penn pääosissa Anne Bancroft ja Victor Jory.

Elokuvahistorian ehkä koskettavimmista roolisuorituksistaan Oscar®-palkitut Anne Bancroft ja Patty Duke ovat ilmiömäisiä Annien ja Helenin tulkinnoissaan. Ylevä ja innoittava tarina rohkeudesta ja toivosta on todellinen elokuvallinen taidonnäyte! 
Hän on elänyt vankina pelottavassa ja yksinäisessä, pimeän ja hiljaisuuden vallitsemassa maailmassaan vauvaiästä asti. Seitsenvuotias Helen Keller ei ole koskaan nähnyt taivasta, kuullut äitinsä ääntä tai osoittanut sisimpiä tunteitaan. Kunnes 20-vuotias opettajatar, Annie Sullivan, saapuu kaupunkiin. Suorasukainen Annie on vastikään saanut takaisin oman näkökykynsä, ja hän kurottaa kohti Heleniä ? ainoan yhteisen välineen - kosketuksen voimalla, johdattaen urhean oppilaan pelon ja eristyksen täyttämästä maailmasta ihmeelliselle matkalle kohti valoa ja onnea.

Käsikirjoitus
William Gibson

Näyttelijät
Anne Bancroft
Victor Jory
Inga Swenson
Andrew Prine
Kathleen Comegys
Patty Duke
Diane Bryan
Donna Bryan

Kesto: 1 h 42 min

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti

R2

K7

  ***********************************************
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

   

  D91 (131218)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  5,90 €
  Sulkeutuu 85 vrk 5 h 30 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  5,90 € Sulkeutuu 85 vrk 5 h 30 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.