Kuvaus

dvd, Ilmestyskirja. Nyt. Redux (ohjaus Francis Coppola) [sota]

A longer director's cut, titled Apocalypse Now Redux, debuted on 11 May 2001 at the Cannes film festival. This cut was re-edited by Coppola and Walter Murch and features a new Technicolor dye prints with additional footage originally left out of the theatrical release. The new version is 197 minutes long (53 minutes longer than the original version). The restored footage also includes the French plantation scenes with Aurore Clement and Christian Marquand, as well as scenes from the crew meeting the Playmates later on. -- reference @ IMDb.com



Saigon, Vietnam. Yksinäisessä hotellihuoneessa nuori kapteeni Willard käy yhden miehen sotaansa, joka ei pääty koskaan. Willardin harhaisen illanvieton keskeyttää kuitenkin ovelta kuuluva koputus.

Kapteenille tarjotaan erittäin vaarallista tehtävää suoraan pimeyden sydämeen. Hänen tulee etsiä käsiinsä amerikkalainen eversti Kurtz, jonka olinpaikasta ei ole varmaa tietoa. Kurtz on todellinen legenda erikoisjoukkojen keskuudessa, rohkea ja päättäväinen sotilasjohtaja. Mutta nyt on aihetta epäillä, että eversti on mennyt liian pitkälle. Viidakossa hulluus on aina vain yhden askeleen päässä...

Willard lähtee jokiveneellä yläjuoksulle suorittamaan saamaansa tehtävää. Nuori upseeri joutuu kohtaamaan vihreän helvetin kaikki kauhut ennen kuin pääsee kasvotusten etsimänsä miehen kanssa. Ilmestyskirja. Nyt Redux on lyhentämätön versio Francis Ford Coppolan ajattomasta mestariteoksesta; kokonaisuudessaan restauroitu työ tarjoaa häikäisevää laatua ja vie katsojan entistä syvemmälle ihmismielen mustimpiin syövereihin.

Ilmestyskirja. Nyt Redux on klassikko, jonka vaikutusta amerikkalaiseen elokuvaan ja sielunmaisemaan ei voi yliarvioida. Tämä ohjaajan oma versio on jopa 50 minuuttia pitempi kuin alkuperäinen elokuva ja sisältää useita kokonaan ennennäkemättömiä kohtauksia. Kapteeni Willardin tuskainen odysseia äärimmäisen kauhun ja pelon lähdevesille syventyy ja tiivistyy uuden materiaalin myötä. Mahtava mestariteos laukeaa lopulta infernaaliseksi visioksi, kadotettujen enkeleiden verijuhlaksi.

ohjaaja: Francis Ford Coppola
käsikirjoittajat: Joseph Conrad, John Milius, Francis Ford Coppola
tuottaja: Francis Ford Coppola
säveltäjä: Carmine Coppola, Francis Ford Coppola

pääosat: Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall, Laurence Fishburne, Harrison Ford, Dennis Hopper

valmistusmaa: Yhdysvallat
tuotantoyhtiö: Paramount Pictures
kesto: 194 minuuttia takakannen tietojen mukaan (wikin mukaan 203 min)
kuvakoko: 16:9 Anamorfinen Widescreen
ääni: Dolby Digital 5.1
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti
aluekoodi: 2, PAL
ekstrat: traileri ja Kurtzin leirin tuhoutuminen
eräs arvostelu: Janne Rosenqvist - 1.1.2002
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 8,4 points alkuperäiselle versiolle (Ilmestyskirja. Nyt)

Hyvin vähäistä hiusjälkeä (pari kolme pientä hiusjälkeä ulkokehällä), josta ei ole haittaa toistossa.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 cd- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 2 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 94 vrk 2 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.