Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - POHJOISMAINEN JULKAISU]

Interstate 60 - Valtatie - DVD

Komedia vuodelta 2001 ohjaus Bob Gale pääosissa Gary Oldman ja James Marsden.

Neal Oliver täyttää 23 vuotta, se on ikä jolloin jokaisen pitäisi tietää mitä he elämältänsä haluavat, eikö niin? 
Neal viettää syntymäpäiviään ja vanhan amerikkalaisen tradition mukaan hänellä on nyt lupa esittää yksi toivomus, niinpä hän pilanpäiten toivookin saavansa vastauksia elämän moniin kysymyksiin, jotta hän näkisi mitä tuleman pitää. 
Kertoessaan toiveen ääneen hän joutuu onnettomuuteen ja menettää tajuntansa. Sairaalassa herätessään hän joutuu mukaan hurjaan seikkailuun, joka johdattaa hänet elämän vaikeiden kysymyksien vastauksien ääreen. Se on kummallinen matka valtatie 60:lle - jota ei ole edes olemassa joka muuttaa hänen elämänsä...ainiaaksi. 
Neal on matkalla omituiseen, johonkin varsin ihmeelliseen paikkaan mystisten ihmisten epätodelliseen maailmaan, jossa hän tapaa unelmiensa naisen ja joutuu vielä kaiken kukkuraksi poliisin jahtaamaksi. Hänet vangitaan ja häntä syytetään murhasta. 
Mitä tämä kaikki oikein on? Löytääkö Neal koskaan vastauksia kysymyksiinsä? Entä saako hän mielenrauhan vai onko tämä alku johonkin paljon pahempaan?

Näyttelijät
Gary Oldman
James Marsden
Amy Smart
Amy Jo Johnson
Michael J Fox
Christopher Lloyd
Kurt Russell
Chris Cooper
Ann-Margret

Kesto: 112 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

K11

******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D56) 08082019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.8.2019 11:21
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.