Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD: Kaikki rakastavat Akua, Mikkiä ja Hessua

Kaikki rakastavat Akua:

Kaikille tuttu äksy mutta lämminsydäminen ankka tarjoaa kokoelman parhaita tarinoitaan. Aku Ankan omintakeinen elämänasenne on tehnyt hänestä kaikkien aikojen rakastetuimman ankan!
Aku Ankan leikkijuna menee ihan väärille raiteille, kun Aku huomaa Tikun ja Takun muuttaneen asumaan yhteen pienoisrautatien rakennuksista. Kaaos vain lisääntyy Akun koirapesulassa eikä myöskään Ikkunapesijöitä puutu vauhtia. Herra Ankka treffeillä esittelee meille Akun, joka vie lineksen tanssimaan, mutta veljenpojatkin haluavat mukaan!


Kaikki rakastavat Mikkiä:

Maailman suosituin piirretty sankari on kiistatta Mikki Hiiri. Tämä elokuva tarjoaa kokoelman hänen parhaita piirroselokuviaan!
Mikki saa jättiläisen vangikseen tarinassa Urhea pikku räätäli. Kellonpuhdistajat kertoo Mikin, Akun ja Hessun urakasta yläilmoissa. Samat sankarit joutuvat pulaan, kun Pitkästyneet haamut tekevät kepposiaan. Peilin takana on maailma, jossa huonekalut ovat heränneet eloon.
Kun Loma Havaijilla on takana, aiheuttaa Pikku pyörremyrsky harmia Minnin puutarhassa. Viimeiseksi näemme Mikin kengurumaassa.


Kaikki rakastavat Hessua:

Elämä on pelkkää naurua, kun hassu ystävämme Hessu Hopo esittelee parhaat piirroselokuvansa!
Hauskuus alkaa sirkuksessa, kun Hessun ja elefantin käsitys Kylpypäivästä ei mene ihan yksiin. Lisää villieläimiä on luvassa tarinassa Hessu ja leijona.
Hessu ja Vilppu oppivat ystävyyden merkityksestä kalastusretkellään. Matkalaukun arvoitus saa sinut nauramaan maha kippurassa Hessun yrittäessä selviytyä taikurin matkalaukusta, joka on täynnä kaneja, lintuja ja villieläimiä. Lisäksi Hessu jakaa opetusta lajeissa, jotka hän taitaa elokuvissa Opi uimaan, Kalastamisen taito ja Hiihtämisen taito.
Jos Hessu on suosikkisi, tulet taatusti nauttimaan joka hetkestä eolkuvassa Kaikki rakastavat Hessua. Nämä Disneyn ajattomat piirroselokuvat tarjoavat iloisen tuokion koko perheelle!


Kaikki kolme on suomeksi puhuttuja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 11:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.