SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT 

Kelpo Mies Afrikassa  - A Good Man in Africa  - DVD

Komedia vuodelta 1993 ohjaus Bruce Beresford

Morgan Leafy on korkeassa diplomaattivirassa, Afrikassa sijaitsevassa Ninjanan valtiossa, joka on vähitellen irtautumassa Englannin siirtomaavallasta. Morgan on asenteeltaan varsin ylimielinen ja hänen alkoholinkäyttönsä on liian usein liian runsasta. Sitten Ninjanassa tehdään mittava öljylöytö. Ninjanaan juuri nimitetyn uuden diplomaatin Arthur Fanshawen johdolla Englanti himoitsee pääsevänsä käsiksi mustaan kultaan. Samalla Englanti kuitenkin haluaa säilyttää hyvät diplomaattisuhteet Ninjanaan ja erityisesti Sam Adekunleen, valtion tulevaan presidenttiin. Sitten yllättävä diplomaattinen ongelma lyö suunnitelmalle kapuloita rattaisiin...
Kinkkisen ja räjähdysherkän tilanteen purkamiseksi Morgan joutuu kutsumaan avuksi miehen, jota alkuasukkaat kunnioittavat valkohoisista ylivoimaisesti eniten: kokeneen skotlantilaisen lääkärin, Alex Murrayn.

Käsikirjoitus: William Boyd

Näyttelijät: Sean Connery, Louis Gossett Jr, John Lithgow, Colin Friels, Joanne Whalley

Tekstitys:  Suomi

R2

K-11

Suomijulkaisu

***********************************************************

D52

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 112 vrk 15 h 59 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 112 vrk 15 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.