Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

(Siisti DVD, muovikansissa on kulumisen jälkiä)

Keskimaan Cowboyt -  Once Upon A Time In The Midlands

Komedia vuodelta 2002

Shirley lyöttäytyy yhteen pikkurikollisen ja epäluotettavan rentun, Jimmyn kanssa ja heillä on yhteinen, nyt jo 12-vuotias tytär Marlene. Yhtenä päivänä vuosia sitten Jimmy vain katosi, eikä hänestä ole kuultu sen koommin. Nyt Shirley elää Dekin kanssa, joka on kaikkea sitä mitä Jimmy ei ole - rakastava, uskollinen, luotettava... ja totta tosiaan arkisen tylsä....

Ohjaus
Shane Meadows

Käsikirjoitus
Paul Fraser
Shane Meadows

Näyttelijät
Robert Carlyle
Rhys Ifans
Kathy Burke
Shirley Henderson
Ricky Tomlinson
Finn Atkins
Vanessa Feltz
Vicki Patterson
Kelly Thresher

Kesto:
100 min

Tekstitys:
Suomi

R2

K-7

Suomijulkaisu

***********************************************************

D48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 89 vrk 13 h 34 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 89 vrk 13 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.