Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

Klovni - Kyllä nolottaa - DVD

Kyllä nolottaa -sarjasta tuttujen Frankin ja Casperin pitkä elokuva.

Klovni-komediasarja (Kyllä nolottaa, ruotsiksi Pinsamt) teki Casper Christensenista ja Frank Hvamista maansa suosituimmat koomikot. Kaverusten maine takasi sen, että Klovni elokuvasta tuli Tanskassa suosituin kotimainen elokuva vuosikymmeniin.

Klovni-elokuvassa Frank (Frank Hvam) ja Casper (Casper Christensen) päättävät jättää tylsän arkielämän taakseen ja lähteä seikkailemaan kanoottiretkelle luonnon helmaan. Idean isänä on Casper, jonka silmissä eivät siinnä mahtavat koskimaisemat, vaan kunnon festarit ja maalla sijaitseva Euroopan paras bordelli. Juuri ennen lomaa Frank saa kuulla, että hänen tyttöystävänsä Mia on raskaana. Mia epäilee, ettei Frankissa ole riittävästi isäainesta, ja suhde on ajautumassa kriisiin. Frankilla on kuitenkin tähänkin tilanteeseen ratkaisu: hän haluaa näyttää tyttöystävälleen pystyvänsä kantamaan vastuuta ja kidnappaa mukaan naistenkaatoretkelle 13-vuotiaan sukulaispojan. Tanskalaispellet tekevät festarimatkallaan ehkä elämänsä pahimmat mokat, jotka alittavat kaikki mahdolliset hyvän maun rajat.

Käsikirjoitus
Casper Christensen

Näyttelijät
Frank Hvam
Casper Christensen
Marcuz Jess Petersen
Mia Lyhne
Iben Hjejle
Tina Bilsbo
Mads Lisby
Anne Moen
Niels Weyde
Elsebeth Steentoft
Roger Kormind
Dya Josefine Hauch
Marie Mondrup

Kesto: 90 min

Kieli: Tanska

Tekstitys: suomi, ruotsi

R2

Suomijulkaisu

K15

***********************************************************

D47

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 79 vrk 21 h 36 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 79 vrk 21 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.