Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT; [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

(Siisti kokonaisuus!)

Land of the Lost - DVD

Komedia vuodelta 2009 ohjaus Brad Silberling pääosissa Will Ferrell ja Danny R McBride.


Koomikkokuningas Will Ferrell on parhaat päivänsä nähnyt tiedemies, tohtori Rick Marshall, jonka tutkimusmatka kadonneeseen maailmaan saa hieman liiankin yllätt ävän käänteen. Nyt Marshallin ryhmä, johon kuuluu fiksu tutkimusavustaja Holly (Anna Friel) sekä perusjuntti- eräopas Will (Danny McBride), on pulassa. Heillä ei ole aseita, taitoja eikä juuri älyäkään selviytyäkseen hurjien dinosaurusten ja taruolentojen keskellä tässä huippuhauskassa komediassa.

Käsikirjoitus
Chris Henchy
Dennis McNicholas

Näyttelijät
Will Ferrell
Danny R McBride
Anna Friel
Jorma Taccone
Michael Papajohn
Pollyanna McIntosh
Eve Mauro
Logan Manus
Mousa Kraish
Shane Baumel

Kesto
1 h 37 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti 

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D73

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 74 vrk 18 h 58 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 74 vrk 18 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.