Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************

Local Hero - Kylän sankari - DVD

Komedia vuodelta 1983 ohjaus Bill Forsyth pääosissa Burt Lancaster ja Peter Riegert

Texasin Houstonissa kotipaikkaansa pitävä Knox Oil and Gas on lähettänyt parhaan myyjänsä pieneen kylään Skotlantiin varmistamaan yhtiölle tuottoisan öljysopimuksen. He ovat unohtaneet vain yhden asian. Skotit!

Bill Forsythin viehättävä maaseutukomedia vuodelta 1983 on voittanut useita elokuvapalkintoja, ja sen brittihuumori, kauniit maisemat ja hauskat ihmiskuvaukset saavat katsojan helposti siirtymään mielessään Skotlannin rannikolle. Mark Knopfler Dire Straitsista on luonut elokuvan musiikin, ja Oscar-voittaja Burt Lancaster näyttelee rikasta öljypohattaa, Felix Happeria.

Käsikirjoitus
Bill Forsyth

Näyttelijät
Burt Lancaster
Peter Riegert
Denis Lawson
Fulton Mackay

Kesto
107 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

R2

Suomijulkaius

K3

***********************************************************

 

D29

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 75 vrk 10 h 58 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 75 vrk 10 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.