SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen vain 2€ ja siihen saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Katso tarvittaessa lisätietojani: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€:lla, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisätyvät hintaan!

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Lumen kuningatar - Snow Queen - DVD

Seikkailu vuodelta 2002 ohjaus David Wu pääosissa Bridget Fonda ja Chelsea Hobbs.

Salaperäinen Lumen kuningatar pitää vallassaan pienen, kaukana pohjoisessa sijaitsevan kylän asukkaita. Gerda asuu katkeran isänsä kanssa syrjäisessä majatalossa. He eivät puhu enää siitä myrskyisestä talviyöstä joka vei tytön äidin hengen. Gerda hakee lohtua ystävältään Kailta, joka työskentelee hotellissa. 
Mutta nuorten rakkauden katkaisee odottamaton vieras, valkoisiin turkiksiin ja timantteihin pukeutunut, valoa hohtava nainen, joka ilmestyy kuin tyhjästä. Nainen katoaa yhtä nopeasti kuin tulikin, ja vie Kain mennessään- Jännittävä fantasiaseikkailu vie katsojan outoon taikamaailmaan, jossa rakkaus osoittautuu lopulta voimista suurimmaksi.

Käsikirjoitus
Simon Moore

Näyttelijät
Bridget Fonda
Chelsea Hobbs
Jeremy Guilbaut
Robert Wisden
Jennifer Clement
Suzy Joachim
Meghan Black
Rachel Hayward
Duncan Fraser

Kesto
2 h 45 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

H1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Sulkeutuu 87 vrk 2 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 87 vrk 2 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.