Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Matka Onnelaan  - The Road To Wellville - DVD

Tri. John Harvey Kellogg, mies Corn Flakes murojen takana, oli myös äärimmäinen terveysintoilija. Kelloggin terveysuskomukset, jotka pohjautuivat pitkälti holistisen koulukunnan metodeihin, keräsivät niin paljon mielenkiintoa, että mies päätti avata oman kylpylän 1900-luvun alussa, Michicanin Battle Creekiin.

Ovien avautuessa, saapuu asiakkaiksi sekalainen seurakunta vieraita. Aviopari Will ja Eleanor Lightbody taistelevat avioliitto-ongelmiensa kanssa, ja toivovat Kelloggin parannuskeinojen tuovan uusia aseita ongelmien ratkaisemiseksi. Charles Ossining on kunnianhimoinen huiputtaja, joka haistaa paikassa helpon rahan. Mutta kun mukaan heitetään lisäksi Willin himokas naiskollega, saksalainen seksiterapeutti, Kelloggin useat adoptoidut lapset, eikä heistä lainkaan vähäisimpänä imbesiilitasolla oleva George, on usean kokin soppa valmis. Tämä kylpyläloma ei unohdu!

Arvostettu ohjaaja Alan Parker (Keskiyön pikajuna, Mississippi palaa, The Commitments) ohjasi tyylilleen varsin erityyppisen elokuvan. Matka Onnelaan on moniuloitteinen komedia, jonka loistava tähtikaarti, Anthony Hopkins, Matthew Broderick, Bridget Fonda, John Cusack ja Wayne’s World:stä tunnettu Dana Carvey ottavat kaiken irti herkullisesta, tosipohjaisesta aiheesta.

1994

Ohjaus
Alan Parker

Käsikirjoitus
T Coraghessan Boyle
Alan Parker

Näyttelijät
Anthony Hopkins
Bridget Fonda
Matthew Broderick
John Cusack
Dana Carvey
Michael Lerner
Colm Meaney
John Neville
Lara Flynn Boyle

Kesto:
115 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-3

Suomijulkaisu

***********************************************************

D62

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 80 vrk 12 h 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 80 vrk 12 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.