SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on vain 2€
ja Postin Plus-merkillä 3,50€ OSTAMALLA KERRALLA YLI 40€, NIIN POSTITUSKULUNI
MANNER-SUOMEEN SISÄLTYVÄT HINTAAN www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myynti-kohteista ja jos niitä ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä sen Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2€ C5 kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on tuote joka mahtuu 2€:n kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään 2€n kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Ostamalla kerralla yli 40€:n myyntikohteen, tai myyntikohteitani jotka yhteensä maksavat yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan. Yli 40€:n ostokset lähetän enintään kahdessa C5 kirjekuoressa, tai yhdessä C4 kirjekuoressa (maksimissaan niihin mahtuu esim. 4 DVD:tä) ja mikäli ostokset eivät mahdu niihin, niin sitten lähetys Postipaketissa. 
*********************************************
TUOTETIEDOT

Matka Onnelaan  - The Road To Wellville - DVD

Tri. John Harvey Kellogg, mies Corn Flakes murojen takana, oli myös äärimmäinen terveysintoilija. Kelloggin terveysuskomukset, jotka pohjautuivat pitkälti holistisen koulukunnan metodeihin, keräsivät niin paljon mielenkiintoa, että mies päätti avata oman kylpylän 1900-luvun alussa, Michicanin Battle Creekiin.

Ovien avautuessa, saapuu asiakkaiksi sekalainen seurakunta vieraita. Aviopari Will ja Eleanor Lightbody taistelevat avioliitto-ongelmiensa kanssa, ja toivovat Kelloggin parannuskeinojen tuovan uusia aseita ongelmien ratkaisemiseksi. Charles Ossining on kunnianhimoinen huiputtaja, joka haistaa paikassa helpon rahan. Mutta kun mukaan heitetään lisäksi Willin himokas naiskollega, saksalainen seksiterapeutti, Kelloggin useat adoptoidut lapset, eikä heistä lainkaan vähäisimpänä imbesiilitasolla oleva George, on usean kokin soppa valmis. Tämä kylpyläloma ei unohdu!

Arvostettu ohjaaja Alan Parker (Keskiyön pikajuna, Mississippi palaa, The Commitments) ohjasi tyylilleen varsin erityyppisen elokuvan. Matka Onnelaan on moniuloitteinen komedia, jonka loistava tähtikaarti, Anthony Hopkins, Matthew Broderick, Bridget Fonda, John Cusack ja Wayne’s World:stä tunnettu Dana Carvey ottavat kaiken irti herkullisesta, tosipohjaisesta aiheesta.

1994

Ohjaus
Alan Parker

Käsikirjoitus
T Coraghessan Boyle
Alan Parker

Näyttelijät
Anthony Hopkins
Bridget Fonda
Matthew Broderick
John Cusack
Dana Carvey
Michael Lerner
Colm Meaney
John Neville
Lara Flynn Boyle

Kesto:
115 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-3

Suomijulkaisu

***********************************************************

D65

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 116 vrk 17 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 116 vrk 17 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.