Kuvaus

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin minun on valitettavasti annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Enemmän lisätietojani esim. noudoista löytyy sopimusehdoista jotka ovat tuossa oikealla. P.S. Tiedän, että nämä tiedot tässä ennen kohteen tietoja harmittaa monia, kun niitä on näin paljon, mutta kun uusia Huutonetin käyttäjiä tulee joka päivä, niin siksi nämä tiedot ovat heti alussa, niin ehkä säästyy kysymyksiltä minulta ostamisesta ja ainahan näiden yli voi hypätä tuotetietoihin tai vaikka suoraan kohtaan Osta.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa, ja se siis lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Kannattaa, siis katsoa, jos valikoimastani samalla löytyisi ostettavaksi vaikkapa toinen mieleinen tuote joka mahtuisi samaan kirjekuoreen, niin saisi molemmat yksillä 2€ postikuluilla kotiin. Huom! Mikäli kertaostos minulta ylittää 40€, niin postikuluja ei ostajan tarvise maksaa Manner-Suomeen erikseen, eli ns. ollenkaan, jos toimitus on postitse. Ahvenanmaalle postituskulut tapauskohtaisesti. Noutaessa yli 40€ ostoksista saa alennusta 2-6€ riippuen siitä mitä postitus olisi maksanut.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Miss Kovis - DVD

Komedia vuodelta 2001 ohjaus Donald Petrie pääosissa Sandra Bullock ja Michael Caine.

Karvat sääristä. Kiiltoa huuliin. Panoksia aseeseen. FBI-agentti Gracie Hart tekeytyy missikandidaatiksi napatakseen konnan. Ainoa ongelma: kovapintainen naisagentti ei juuri maailmanrauhasta runoile...

Sandra Bullockin komed ennen lahjat puhkeavat kukkaan elokuvassa, jossa FBI-agentt päätyy uimapukukierrokselle terroristin ottaessa missitapahtuman tähtäimeensä. Michael Caine esittää turhautunutta tyylikonsulttia, jonka ylivoimaisena tehtävänä on tehdä FBI:n ronskista naisjepestä hillitty ja hallittu kauneuskuningatar.

EXTRA: Kaksi koko elokuvan pituista kommenttiraitaa: toisessa Sandra Bullock yhdessä toisen käsikirjoittaja Marc Lawrencen kanssa, toisessa ohjaaja Donald Petrie, Kulissien takaa -dokumentit: Missikisojen valmistelut ja Missikisat  Interaktiiviset valikot ja Teatteritraileri

Käsikirjoitus
Katie Ford
Marc Lawrence
Caryn Lucas

Näyttelijät
Sandra Bullock
Michael Caine
Candice Bergen
Benjamin Bratt
William Shatner

Kesto
106 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti

R2,

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

D46

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 72 vrk 5 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 72 vrk 5 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.