Kuvaus

Toin mökiltä pois piilosta sex DVD elokuvia, joita siellä oli ja tämä on yksi niistä aarteista . Paljon hauskuutta . 

Tämä on sellainen pehmo softi porno elokuva, jossa kaikki kuvataan kaukaa ja kauniisti, naiset ja miehet on valittu sieltä parhaimmasta päästä ja mitään aivan tarkkoja alapään häpykarva lähikuvauksia ei tehdä....naiset hieman suullaan näykkii toisen naisen tisunpäätä ja miehet varovasti antavat kätensä laskeutua naisen olkapäältä alaspäin ja samalla naisen käsi mambamaisesti etenee miehen sylissä....

Kun mökillä oli vieraita niin toisinaan he huusivat että näytä nyt isosta TV ruudusta meille DVD elokuvaa tai eroottinen filmi ja tämä oli hyvin suosittu, se antoi alkupaukkujen jälkeen pienen kimmokkeen kaikille lähteä sekasaunaan, ihan näin ei juttu kyllä oikeesti mennyt, vaan "alkupaukut " kesti usein keskiyöhön asti ....eli näitä normaaleja Suomen kesän  hauskoja  illanviettoja. 

Liki kaiki olivat susipareja, joten mitään draamaa ei syntynyt. Vapaa on vapaa tekemään mitä haluaa.

DVD06FB910   Sex eroottinen , kaikki elokuvan henkilöt  ovat nykyajan karvattomia malleja. Miehet bodari keholla ja naiset runko hyvä, täysin karvattomia kaikki...näyttää vitsitkäältä, mutta ei saa nauraa.  Puhutaan englantia, tosin muutamia lauseita vaan, 77 min. Pelaavat korttia ja se saa helposti monenlaisia ajatuksia liikkeelle. 

Laitoin pari muuta elokuvaa K18 osastolle, koska niissä oli jo aitoja akti kohtauksia ja hävettävän tarkkoja lähikuvauksia . Jos uskallat, katso niitä Huutonet  K-18 osastolta....huippua...mutta lähinnä vain miesten mieleen. Monella mallilla on kaikenmaailman tatuointeja ympäri kehoa, joillakin jopa tatuoitu nuoli kehossa osoittaa, missäpäin on se tunneherkkä kohta. 

Nyt myös pari lehteä K18 osastolle, kuvat niin tarkkoja , ettei lehden kuvia voi muualla näyttää....avaa Huutonetin K-18 osasto, normaalisti sen tarjouksia ei näe. Katso minun ilmoitukset läpi. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 15 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 15 vrk 15 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.