SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Morsianten sota - DVD

Komedia vuodelta 2009 ohjaus Gary Winick pääosissa Anne Hathaway ja Kate Hudson.

Emma ja Liv ovat parhaat ystävät, jotka tekevät kaiken yhdessä. Nyt molemmat ovat menossa naimisiin, mutta hääsuunnittelijan virheen vuoksi kummankin häät sovitaan järjestettäviksi samaan aikaan samassa paikassa. Kumpikaan tytöistä ei halua luopua unelmiensa hääpaikasta, joten Liv ja Emma ajautuvat katkeraan taisteluun täydellisistä häistä.

Kesto
85 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi ym

R2

Suomijulkaisu

Sallittu

***********************************************************

D24

   

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  3,95 €
  Sulkeutuu 102 vrk 4 h 57 min
  Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  3,95 € Sulkeutuu 102 vrk 4 h 57 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.