Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

dvd, Muumi ja vaarallinen juhannus [anime]

Muumilaakson rauhallinen kesäpäivä keskeytyy tulivuorenpurkaukseen ja tulva-aaltoon. Veden noustessa yhä korkeammalle muumiperhe löytää viime hetkellä turvapaikan merkillisestä talosta, joka on itse asiassa teatteria harrastavan Emman (Leena Rapola) asumus. Emma suostuu auttamaan muumiperhettä tekemään ajankuluksi näytelmän.

Matkaan tulee mutkia, kun Muumipeikko (Jasper Pääkkönen) ja Niiskuneiti (Elsa Saisio) joutuvat vahingossa eroon muista. Retkensä aikana he kohtaavat Vilijonkan (Leena Rapola) ja viettävät riehakkaan juhannusyön kokon ympärillä.

Samanaikaisesti myös Pikku Myy (Outi Alanen) päätyy omille teilleen ja tapaa sattumalta Nuuskamuikkusen (Taneli Mäkelä). He yhdistävät voimansa ja käyvät kapinaan itsevaltiasta puistovahtia vastaan.

Pääosissa: Jasper Pääkkönen, Tapani Perttu, Johanna Viksten, Elsa Saisio, Leena Repola, Outi Alanen. Ohjaus: Maria Lindberg.

valmitusvuosi 2008
kesto 1 h 16 min ·

ääni: Dolby Digital 5.1 / suomi, ruotsi
kuva: 16 : 9
tekstitys: -
alue: 2, PAL

Hyvin vähäistä hiusjälkeä, josta ei ole haittaa toistossa. Levy on läikikäs.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 vakiokokoa olevaa cd-, bluray- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,77 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 21:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.