SIISTIT LEFFAT
HUOM! Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskuluista. C5 kirjekuoressa ne ovat alkaen 2,50€ ja siihen saattaa mahtua myös kaksikin tuottettani. * POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN OVAT MAKSIMISSAAN 5,90€. * LISÄTIETOJA ? www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*************************************
Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
*************************************
TUOTETIEDOT: 
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Naisen Muotokuva - The Portrait Of A Lady - DVD

Kolme vuotta Oscar®-palkitun Piano -elokuvan ohjaaja Jane Campion ohjasi lumoavankauniin Naisen muotokuvan. Nicole Kidman esittää vapautta kaipaavaa Isabel Archeria, nuorta naista, jonka ongelma ei ole löytää sulhasta vaan kuinka päästä eroon heistä. Kun hän perii suuren summan rahaa, on hänellä mahdollisuus toteuttaa unelmansa itsenäisestä elämästä. Mutta kohtalo päättää toisin ja heittää hänet suoraan manipuloivan Gilbert Osmondin kynsiin. Avioliiton vankeudessa Isabelin murtuessa hitaasti hän aloittaa hiljaisen kapinansa pelastaakseen Osmondin tyttären isänsä rautaisesta otteesta.

Naisen muotokuva perustuu brittiläis-amerikkalaisen kirjailija Henry Jamesin rakastettuun romaaniin vuodelta 1881.

1996

Ohjaus
Jane Campion

Käsikirjoitus
Henry James
Laura Jones

Näyttelijät
Nicole Kidman
John Malkovich
Barbara Hershey
Mary Louise Parker
Martin Donovan
Shelley Winters
Richard E Grant
Shelley Duvall
Christian Bale

Kesto:
144 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska

R2

K-7

Suomijulkaisu

******************************************************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

D95)07102019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,50 €
Sulkeutuu 111 vrk 2 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,50 € Sulkeutuu 111 vrk 2 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.