Kuvaus

dvd, Naisten etsivätoimisto nro 1. Kalaharin kalabaliikki [rikoskomedia]

Tämä on tv-sarjan toinen osa sisältää jaksot Poison ja The Big Bonabza.

Alexander McCall Smithin huippusuositut Mma Ramotswe -kirjat ovat valloittaneet lukijat niin maailmalla kuin Suomessakin. Kirjoihin perustuva 7-osaisen tv-sarjan Naisten etsivätoimisto nro 1 (The No. One Ladies' Detective Agency) 1. osa, ohussa pahvikotelossa.

Sarja kertoo Botswanan ensimmäisen - ja ainoan - naisten etsivätoimiston tapauksista. Precious Ramotswe (Jill Scott) on perinteisen ruumiinrakenteen omaava nainen, joka kasvoi isänsä opastuksessa Botswanan maaseudulla. Isältään hän on perinyt tarkat korvat ja terävät silmät, innostuksen arvoituksien ratkaisuun, oppinut kärsivällisyyttä ja käyttämään muistiaan.

Precious on päätynyt naimisiin ilkeän muusikon kanssa ja kuolinvuoteellaan isä toivottaa eronneelle tyttärelleen onnellisempaa elämää. Precious perii isänsä omaisuuden, satapäisen lehmälauman, ja näkee tilaisuutensa koittaneen. Precious päättää toteuttaa unelmansa, muuttaa Gabaroneen ja perustaa kokonaan naisten voimin toimivan etsivätoimiston.

Pian Precious Ramotswe tutkii niin aviorikoksia ja vakuutuspetoksia kuin äkillisiä kuolemiakin yhdessä tunnollisen apulaisensa Mma Makutsin (Anika Noni Rose) kanssa ja tutkittavia juttuja riittää heti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Mukaan mahtuu myös ripaus romantiikkaa, sillä Mma Ramotswen sydämen pyrkii saamaan omakseen kunnollinen autokorjaamon omistaja JLB Matekoni (Lucian Msamati). Tietysti tunnelmaan kuuluu aina sopivissa väleissä nautittu kupillinen rooibos-teetä.

Lämmin, leppeä ja riemukas sarja on kuvattu Botswanassa. Sarjan pääosan esittäjän Jill Scottiin mukaan se tuo sarjaan aivan omanlaisensa tunnelman, sillä Botswanan maisemat ja kulttuuri ovat kuin yksi tärkeä roolihahmo sarjassa.

Seitsemänosaisen sarjan pääosissa nähdään Jill Scott, Anika Noni Rose, Lucian Msamati, John Kani, Desmond Dube, David Oyelowo ja Nikki Amuka Bird.

Sarjan pilottijakson on ohjannut Anthony Minghella ja käsikirjoittanut Minghella yhdessä Richard Curtisin kanssa. Muut kuusi jaksoa ovat ohjanneet Charles Sturridge ja Tim Fyvell ja käsikirjoittaneet Robert Jones ja Nicholas Wright.
-- lähde YLE.fi

Pituus: 1 h 55 min
Kielet: tswana, englanti

Pääosanäyttelijät: Anika Noni Rose, Desmond Dube, Jill Scott, Lucian Msamati, Nikki Amuka-Bird

ääni: Dolby Digital 2.0 / englanti
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska + monet muut kielet
alue: 2, PAL
muuta: Poison IMDb.comissa: 8,0 points
muuta: The Big Bonanza IMDb.comissa: 8,0 points

Hyvin vähäistä hiusjälkeä, josta ei ole haittaa toistossa.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 cd- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 7 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,87 € Sulkeutuu 16 vrk 7 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.