Kuvaus

DVD: Night at the museum 1-3

- Night At The Museum 1: Yö museossa: 

Ben Stiller johtaa häikäisevää tähtikaartia - mm. Robin Williams - hillittömän hauskassa hittielokuvassa. Kun Larry Daley (Stiller) palkataan museon yövartijaksi, työn varsinainen laita selviää hyvin pian: kaikki nähtävyydet heräävät henkiin auringon laskettua. Yhtäkkiä Larry on kasvotusten vallattoman T. Rexluurangon, roomalais- ja cowboy-miniarmeijoiden ja keppostelevan apinan kanssa - joista jälkimmäinen härnää Larryn hermoraunion partaalle. Mutta hän saattaa kuin saattaakin keksiä keinon hallita kaaosta ja kasvaa poikansa silmissä suureksi sankariksi. Ällistyttäviä erikoistehosteita ja hullunkurisia hetkiä pursuva yö museossa on pääsylippusi huippuviihde-elämykseen!

Kesto 102min.

 

 

- Night At The Museum 2:

Historia on elämää suurempaa – ja tuplasti hauskempaa – tässä vielä edeltäjäänsäkin hupaisammassa komedian jatko-osassa. Ben Stiller johtaa mahtavaa tähtikaartia (johon kuuluvat Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria ja Robin Williams) Larry Daleyna-luonnontieteellisen museon, jonka näyttelyesineet heräävät pimeän tullen henkiin-entisenä yövartijana. Nyt Larryn yöllisiä ystäviä ollaan siirtämässä Smithsonian-instituutin arkistoon eläkepäiviä viettämään mikä saa hänet osallistumaan hilpeään taistoon äreää egyptiläistä faaraota vastaan, joka aikoo ottaa valtaansa museon... ja koko maailman! 

Kesto: n. 1 h 45 min.

- Night At The Museum 3: Haudan salaisuus:

Jos kaipaat kunnon nauruja, valmistaudu kaikkien aikojen hulvattomimpaan yöhön!
Tällä kertaa Larry Daley ja hänen sankarilliset ystävänsä lähtevät tähän mennessä suurimpaan seikkailuunsa ja matkustavat Lontooseen pelastaakseen taikuuden, joka saa museoesineet heräämään eloon!

Kesto: 1 h 34 min

 

Kaikki on tekstitetty suomeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 7 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,99 € Sulkeutuu 73 vrk 7 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.