Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD: Onneli ja Anneli X 3

- Onneli ja Anneli:

Ekaluokkaiset tytöt, Onneli ja Anneli, löytävät kadulta kirjekuoren täynnä rahaa. Löytämillään rahoilla he ostavat salaperäiseltä rouva Ruusupuulta täydellisen talon, joka on kuin kahdelle pikkutytölle tehty. Tytöt muuttavat taloon ja viettävät unelmiensa kesää, josta ei seikkailuja ja yllätyksiä puutu. Kesän aikana tytöt tutustuvat myös uusiin naapureihinsa, Tingelstiinaan ja Tangelstiinaan ja heidänihanan salaperäiseen maailmaansa, sekä rouva Rosina Rusinaan, joka alun nurjamielisyyden jälkeen löytää ilon elämäänsä.


- Onnelin ja Annelin Talvi:

Parhaat ystävykset, Onneli ja Anneli, ovat kaksi tavallista pikkutyttöä, ehkä vain vähän onnellisempia kuin useimmat muut, koska heillä on satumainen mahdollisuus asua kahdestaan omassa talossaan. Eräänä joulukuisena iltana heidän ikioman talonsa pihaan ajaa pieni, tuskin kenkälaatikon kokoinen auto, josta nousee ulos pikkuruinen Vaaksanheimon perhe. Vaaksanheimot ovat joutuneet kodittomiksi koska metsuri on kaatanut heidän kotipuunsa. He muuttavat väliaikaisesti Onnelin ja Annelin nukkekotiin asumaan, mutta pian selviää, että kaikilla isoilla ihmisillä ei olekaan hyviä aikeita Vaaksanheimojen suhteen. Tarinan salaperäisten yhteensattumien taustalla on tälläkin kertaa hyväntahtoinen rouva Ruusupuu.


- Onneli , Anneli ja Salaperäinen muukalainen:

Onneli ja Anneli ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan Rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa Ruusukujalla. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin talon lähelle avataan uusi lastenkoti ja sieltä karkaa poika nimeltä Pekki. Pekki päätyy asumaan Onnelin ja Annelin rantamajaan ja kertoo tytöille, kuinka ankeaa elämä lastenkodissa on johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa. Onneli, Anneli ja Pekki perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin, jotta lastenkodista tulisi taas iloinen paikka. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on taasen Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 20:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.