Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

(Siisti DVD, muovikansissa kulumisen jälkiä)

Päävärit - Primary Colors - DVD

Komedia vuodelta 1998 ohjaus Mike Nichols pääosissa John Travolta ja Emma Thompson.

Yhdysvaltain presidentiksi pyrkivä kuvernööri Jack Stanton on charmikas mies, jolla on yksi suuri heikkous: naiset. Presidenttiehdokas ei osaa pitää näppejään irti heistä. Tukijoukot saavat kipakan rouva Stantonin johdolla panna kaikki keinot peliin luoviessaan häntä kohti Valkoista taloa, sillä skandaali toisensa jälkeen uhkaa kaataa koko yrityksen... Kolminkertainen Oscar-voittaja Mike Nichols on ohjannut tämän kohua herättäneen komedian, joka pohjautuu samannimiseen bestselleriin. John Travolta muistuttaa kovasti Bill Clintonia ja Oscar-voittaja Emma Thompson tämän sanavalmista vaimoa. Oscar-voittajat Kathy Bates ja Billy Bob Thornton tekevät herkulliset suoritukset vaalikoneiston värikkäinä taustavoimina. 

Käsikirjoitus
Elaine May
Joe Klein

Näyttelijät
John Travolta
Emma Thompson
Kathy Bates
Billy Bob Thornton
Larry Hagman
Diane Ladd
Rob Reiner

Kesto: 2 h 17 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

S/T

***********************************************************

D48

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 86 vrk 2 h 43 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 86 vrk 2 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.