SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen VAIN 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan
FACEBOOK www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT]

Back to the future - Paluu tulevaisuuteen - DVD

Seikkailu vuodelta 1985 ohjaus Robert Zemeckis pääosissa Michael J Fox ja Christopher Lloyd.

Steven Spielbergin* ja Robert Zemeckiksen** Oscar®-palkittu tiimi julkaisi hulvattoman, alkuperäisen ja uraauurtavan seikkailun, joka ihastutti sekä kriitikoita että yleisöä ? ja josta tuli historiaa muuttanut, yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä elokuvatrilogioista! Elokuvassa eletään vuotta 1985. mutta ei kovin kauan, sillä teini-ikäinen Marty McFly (Michael J. Fox) lähetetään pian vuoteen 1955 omalaatuisen neron Doc Emmett Brownin (Christopher Lloyd) luomalla, plutoniumilla käyvällä DeLoreanilla. Marty kuitenkin estää vahingossa tulevien vanhempiensa rakastumisen ja aiheuttaa ajankulkua häiritsevän ketjureaktion, joka saattaa turmella hänen tulevaisuutensa ? ja pakottaa hänet jäämään menneisyyteen! Vaikka Martyn viimeinen mahdollisuus päästä takaisin kotiin on häviävän pieni, on hänen epäonnistumisen uhallakin järjestettävä itselleen Paluu tulevaisuuteen!

Kesto
111 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

Pohjoismainen julkaisu

K12

***********************************************************

D46

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 107 vrk 7 h 52 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 107 vrk 7 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.