SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€, johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
FACEBOOK: www.facebook.com/siistitleffat
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

(Siisti kokonaisuus!)

Pankkikeikka -  Bank Shot - DVD

Komedia vuodelta 1974 ohjaus Gower Champion  

Walter Ballentine on hänen nimensä ja alamaailmassa hänet tunnetaan rikosten Einsteininä. Bellentinen keikoista viimeisin ja tunnetuin lienee USA:n rahapajan kaappaus, josta saaliiksi jäi miljoonia dollareita - 25 sentin kolikkoina. Hänellä ei siis koskaan tule olemaan parkkiautomaateilla pulaa pikkurahasta.

Nyt Ballentine on kuitenkin jälleen vapaalla jalalla 50-tonnisen katepillarin ansiosta. Välittömästi hän alkaa suunnitella rikosta, josta historiankirjat tulevat kirjoittamaan "kaikkien aikojen härskimpänä keikkana". Tarkoituksena ei ole ryöstää ainoastaan pankin rahat, vaan koko pankki...

Käsikirjoitus: Wendell Mayes, Donald E Westlake  

Näyttelijät: George C. Scott, Joanna Cassidy, Sorrell Booke, Clifton James, Bob Balaban, Bibi Osterwald, Frank McRae, Don Calfa

Kesto: 1 h 20 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska

Ääni: Englanti

R2

Suomijulkaisu

K11

***********************************************************

 

D76

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Sulkeutuu 79 vrk 12 h 32 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 79 vrk 12 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.