Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Pieniin päin - DVD

Komedia vuodelta 2011 ohjaus Rémi Bezançon pääosissa Louise Bourgoin ja Josiane Balasko.

Raikas ja ihastuttavan suorasukainen romanttinen komedia elämästä, niinkuin me sen todella tiedämme.

Barbara on korviaan myöten rakastunut videokaupassa työskentelevään poikaystäväänsä Nicolakseen - kunnes nuori pariskunta eräänä päivänä päättää hankkia lapsen. Innostuneisuus sekoittuu paniikkiin, kun raskaana oleva Barbara pohtii kuinka osaisi yltää idylliseen mielikuvaan onnellisesta odottavasta äidistä. Vielä kun kaikki mahdolliset hengitystunnit ja seksielämän heikentyminen vain ärsyttävät häntä.

Käsikirjoitus
Eliette Abecassis

Näyttelijät
Louise Bourgoin
Josiane Balasko
Gabrielle Lazure
Firmine Richard
Lannick Gautry
Nicole Valberg
Louis-Do de Lencquesaing
Patrick Spadrille

Kesto
105 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

R2

K12

***********************************************************

D44

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 78 vrk 18 h 4 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 78 vrk 18 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.